Doeboek paarden

Paardenmeisjes, ken jij ze? Ik heb vroeger pony gereden en vond de dieren prachtig. Dit doeboek paarden voor paardenfans had ik vroeger dan ook geweldig gevonden. Nu heb ik zelf een dochtertje dat maar al te graag op paardrijden wil. Ze heeft al weleens op een pony gereden, maar op les mag ze pas als ze 7 jaar, heb ik begrepen.

Doeboek paarden

Doeboek paarden

Het vrolijk geïllustreerde Mijn allerliefste paard en ik is een groot formaat doeboek en bevat kleurplaten, recepten, lastige dilemma’s, quizjes en eindeloze invullijstjes. De prachtige illustraties van Samantha Loman kunnen ook goed gebruikt worden als posters. Met meer dan 100 opdrachten is dit boek onmisbaar voor elke paardenfan.

Doeboeken zijn bij ons sowieso heel populair, ik heb ze er vooral tijdens het thuisonderwijs gedurende de Corona lockdown veel bijgepakt voor de kinderen. De doeboeken hebben veel variatie qua opdrachten en maken het thuisleraren vaak leuker dan de printjes die ze kregen vanuit school. Dus we combineerden het op die manier. Ze vinden het vaak leuk om te kleuren, dus dat hebben we dan ook heel veel gedaan.

Arja Veentjer

Arja werkte jarenlang als redacteur en marketeer bij uitgeverij Kluitman. Haar vrije tijd brengt ze als paardenliefhebber door met haar lieve IJslander Gandur. Daarnaast is ze een creatieveling en houdt ze van knutselen, bakken en breien. Inspiratie voor dit creatieve paardenboek had Arja dus genoeg!

Sam Loman

Samantha studeerde Illustratie aan de Willem de Kooning Academie en Art & Design aan de University of Hertfordshire. Haar allereerste kinderboek illustreerde ze in 2004 voor Kluitman en sindsdien werkt ze fulltime als illustrator en grafisch vormgever voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ze ontwerpt en illustreert onder andere boeken, stationery, behang en andere producten.

Samantha Loman of Sam Loman zoals ik haar naam ook vooral veel tegen kom illustreerde een muursticker die al jaren op mijn zoontjes muur geplakt is, maar je bent haar op deze blog ook bijvoorbeeld tegen gekomen in het Sinterklaasboek dat ze maakte samen met Jim Bakkum.

Mijn allerliefste paard en ik | Arja Veentjer | illustraties Samantha Loman | € 9,99 | 80 pagina’s | verschijnt in mei | Kluitman | isbn 978 90 206 7460 6

Bekijk het overzicht met kinderboekentips

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *