Onder de douche, met Therme mousse

Mama’s moeten ook goed aan zichzelf denken, ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Af en toe eens rustig onder de douche, zonder dat er een kleintje aan de douchedeur staat te trekken, of zonder een baby of peuter op je arm. Gewoon even een paar minuten met de ogen dicht onder een warme douche.

Heel af en toe pak ik zo’n moment, natuurlijk met wat lekkere producten. Alweer had ik de mazzel om wat lekkers uit te proberen. Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel (een hele mond vol) en de Therme Cáncun Cactus Foaming Shower Gel.

Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel

Doe je ogen dicht en laat de rijke en zacht schuimende Foaming Shower Gel van Therme

What's on mama's mind therme shower

Dutch Glory je zintuigen betoveren. De heerlijke bloemige geurbeleving in combinatie met de verzorgende melk- en tulpextracten zullen je laten wegdromen naar uitgestrekte tulpenvelden terwijl je huid verzacht en verzorgd wordt.

Therme Dutch Glory Foaming Shower Gel
Consumentadviesprijs: €7,50 voor 200 ml.

 

 

 

Therme Cancún Cactus Foaming Shower Gel

De Therme Cancún Cactus Doucheschuim is een zacht schuimende mousse met de heerlijke friszoete geurbeleving van guarana en papayas. De zachte verzorgende extractenWhat's on mama's mind therme showergel in deze heerlijke rijk schuimende douchesensatie reinigen, verzorgen en voeden je huid optimaal. De Therme Cancún Cactus Doucheschuim bevat geen SLS, SLES, Parabenen en Minerale Oliën.

Therme Cancún Cactus Foaming Shower Gel
Consumentadviesprijs: €7,50 voor 200 ml.

Wat vind ik er van? Hoe ruiken ze en schuimen ze goed?

Nou duimen omhoog, want deze is geslaagd voor de test. Ze hebben allebei een fijne geur en het is een mooie stevige gel die gauw in een mooie witte mousse verandert onder de douche.

Dus een flink spray op je hand en dan wachten tot het een bolletje wordt. Feest onder de douche voor mama.

Welke vind ik het lekkerst? Ik denk dat de Cancún Cactus mijn favoriet is, maar ik vind het lastig. Ik wissel ze nu af, haha. Dat is favoriet.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *