Draagdoek Babylonia

What's on mama's mind babylonia draagdoekWeet jij waar je moet beginnen bij je zoektocht naar de juiste draagdoek? Ik maakte er al eens eerder een blog over, maar ik merk dat ik het zelf alweer een beetje vergeten was.

Ik gebruik draagdoeken van Babylonia. Ik heb voor een merk gekozen en dat bevalt mij goed. Anderen die ik ken met draagdoeken van dit merk zijn ook tevreden, dus never change a winning team.

Op het plaatje hierboven zie je de BB sling, BB Tai, BB Slen en Tri Cotti.
Op het plaatje hieronder de Tricot slen.

What's on mama's mind babylonia tricot slen

 

 

BB Sling
De BB-SLING is een ‘ringsling’ gemaakt van unieke draagdoekstof in 100% biologisch katoen. De speciale weeftechniek zorgt voor optimale steun vanaf de geboorte tot 3 à 4 jaar. De BB-SLING is heel makkelijk en snel aan te doen en door de twee aluminium ringen eenvoudig verstelbaar. Hoewel je je kindje op veel verschillende manieren kunt dragen is de BB-SLING vooral populair als heupdrager. Geen enkele andere heupdrager is comfortabeler en gemakkelijker aan te doen! De BB-SLING wordt gemaakt in een Fair Trade project in India.
Bekijk de BB sling

BB Tai
De BB-TAI combineert de eenvoud van een Aziatische Mei Tai met het comfort van een draagdoek! Te gebruiken vanaf de geboorte tot zo lang een kindje gedragen wil worden, zowel op je buik, heup als rug. Met het uitneembare binnenzakje kun je zelfs kleine baby’s al heel gemakkelijk op je rug dragen. De BB-TAI bestaat uit 100% biologisch katoen en wordt gemaakt in een Fair Trade atelier in India. Bij elke BB-TAI wordt een handig draagtasje geleverd.
Bekijk de BB tai.

BB Slen
De BB-SLEN is een comfortabele, geweven draagdoek waarmee alle draagwijzen mogelijk zijn, vanaf de geboorte tot zelfs 3 à 4 jaar. De BB-SLEN is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt geproduceerd in een Fair Trade atelier in India. Door de speciale weeftechniek is de draagdoek lekker soepel en zacht en geeft hij optimale steun en comfort. De BB-SLEN is verkrijgbaar in vier maten: 260 cm, 460 cm, 490 cm en 560 cm.
Bekijk de BB Slen’s.

Tri cotti
De Tri-Cotti bestaat uit 2 kokerbanden van 100% biologisch katoen waarmee je je baby op verschillende manieren kunt dragen. Ideaal voor de lighouding maar ook perfect geschikt om je kindje rechtop in de ergonomische M-houding te dragen. De Tri-Cotti is erg eenvoudig en snel aan te doen: er zijn geen knopen of gespen, gewoon over je schouders leggen en klaar! De Tri-Cotti is verkrijgbaar in 3 maten; S, M en L. Bij de maatbepaling spelen het gewicht en de leeftijd van je baby geen rol. Kies de juiste maat op basis van uw confectiemaat. Let op: de stof rekt na het eerste gebruik nog minstens 5 cm uit.
Bekijk alle tri cotti’s.

Tricot slen
Ik heb zelf vanaf dat mijn dochtertje heel klein was de Tricot slen draagdoek gebruikt. Dit is een rekbare doek. Deze is ideaal voor heel kleine baby’tjes. Hij geeft veel ondersteuning en is niet moeilijk te knopen. Er zijn heel veel filmpjes op youtube te vinden over het knopen van de draagdoek. Oefen wel even met een pop of knuffel, voordat je je kleintje er instopt.

De Tricot-Slen Organic is een heerlijk zachte draagdoek gemaakt van 100% biologisch katoen waarin je je baby op veel verschillende manieren kunt dragen. Het is een ideale buikdrager maar je kunt er ook mee op je heup en rug dragen. De manier van aandoen is voor elke draagwijze dezelfde, je moet dus maar één knoopwijze te onthouden. De speciale breitechniek zorgt voor optimale steun en de Tricot-Slen heeft geen knopen, gespen of andere sluitingen die pijn kunnen doen. De duidelijke handleiding en instructie DVD tonen stap voor stap hoe je de draagdoek kunt gebruiken.
Bekijk de Tricot slen

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Draagdoek Babylonia

  Ellen

  (30 mei 2016 - 08:02)

  Ik ben ook erg tevreden over de tricot slen. Nu mijn dochter 4 maanden is, grijp ik wel wat vaker naar de Tula voor buitenhuis.

   mamasmind

   (3 juni 2016 - 18:56)

   Super om te horen! Tula ken ik niet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *