Een driejarige moet ook in bad

Deze maand is de maand van de driejarigen! Hoera, mijn zoontje is drie jaar geworden. Daarom lees je deze hele maand over de leukste tips en ideeën voor kinderen van drie jaar. Vandaag gaat de driejarige in bad.

What's on mama's mind naifEen peuter van drie is al een grote dame of vent. Die moet natuurlijk met fatsoenlijke producten in bad of onder de douche. Mijn zoontje gaat zijn nieuwe levensjaar extra fris en fruitig tegemoet dankzij het Toddler Essentialspakket van Naïf. Een heerlijke cadeau tip voor je peuter!

Welke peuter houd niet van in bad gaan? Ik zie geen vingers in de lucht, want volgens mij is het garantie voor plezier. Ook al zegt mij zoontje geregeld “wil niet in bad”, vaak zit hij er eerder in dan dat het bad vol is. Een “ik wil niet”-statement moet een peuter van 2 jaar toch gemaakt hebben, is het niet?

Totdat mijn zoontje ruim anderhalf jaar oud was hebben wij in een appartement gewoond. Hierin hadden wij een mooie grote badkamer, maar geen bad. Dus onze baby en later dreumes ging mee onder de douche. Heerlijk dat hij dat vond. Lekker die straal op zijn ruggetje. Voor wat extra pret zetten wij het babybadje in de douche. Wat speeltjes erbij en dolle pret.

Vlak voor de geboorte van ons dochtertje zijn wij verhuisd. Een nieuw huis, een nieuwe badkamer en ook een…bad. Sindsdien is het elke avond feest. Nou ja, bijna elke avond. Het bad is altijd feest. We hebben een mand vol speelgoed op de badrand staan en alle speeltjes verdwijnen onder water. Er wordt gespetterd en gelachen. En… gewassen. Met heerlijke verzorgingsproducten van Naïf. Wij werden namelijk verwend met een Toddler Essentials pakket. Lees vooral door, want ik mag ook een set weggeven.

Peuter verzorgingslijn

Een peuter verdient een eigen verzorgingslijn met producten. De Toddler Essentials kosten € 27,95. Het What's on mama's mind naifis een set van drie producten: wasgel, shampoo en bodylotion. Een echt verwenpakket voor jouw senior peuter.

Milde wasgel – met de Naïf wasgel ben je zo weer fris. Zacht voor de huid, door de natuurlijke ingrediënten zoals katoenzaadextract. Zo was je je peuter niet alleen schoon, maar verzorg je de huid tegelijkertijd. Zelfs geschikt voor de extreem droge huid en eczeem.

Milde babyshampoo – pfff laat het “baby” maar weg. De Naïf shampoo is geschikt voor jouw superheld. Geschikt voor krullenbollen en piekhaar. Onze krullenbol houdt niet van zijn haren wassen, gelukkig is het minder vervelend met deze shampoo. Hij prikt niet in de ogen.
Het wassen van het haar, daar proberen wij altijd een feestje van te maken. Een mooie kuif of hanenkam vol schuim of een staartje en dan in de spiegel kijken. Gegarandeerd een slappe lach bij onze peuter tot gevolg. Het uitspoelen is wel vervelend. Wij geven een washandje voor zijn ogen als wij zijn haar uitspoelen.  Kijk ‘m eens shinen!

What's on mama's mind shampooVerzachtende bodylotion – extra lief voor de jonge huid. Vol natuurlijke oliën met ieder een eigen superpower. Daar is die superheld weer, die inmiddels extra lekker ruikt. Hydraterend, voedend en helend. Mag elke dag.

Natuurlijk bevatten de Naïf producten geen rommel, zoals PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen of Minerale Olie.

Heb je al gezien dat ik zo’n mooie set mag weggeven?! Ga gauw naar de winactie!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *