Zelf je drinkbeker ontwerpen met MyMepal

 

What's on mama's mind - lunchbox My Mepal
MyMepal

In december vorig jaar schreef ik een blog over de MyMepal lunchtrommel, die ik heb ontworpen voor mijn zoontje.

Dit wil toch ieder kind? Een eigen persoonlijke broodtrommel? Wat ieder kind ook wilt is een gepersonaliseerde drinkbeker. Deze week heb ik een drinkbeker gepersonaliseerd op MyMepal en twee dagen later had ik hem al in gebruik.

MyMepal werkt, zoals de naam al doet vermoeden, met Mepal producten. Wat stevige en kwalitatief zeer goede producten zijn.

Ik wilde een stoere beker voor mijn stoere zoontje ontwerpen, kleurrijk en herkenbaar. Dus ik ging aan de slag met de eenvoudige ontwerpsoftware. Je maakt het ontwerp op de website van MyMepal met deWhat's on mama's mind - MyMepal drinkbeker ontwerp afbeeldingen van MyMepal of je upload snel en makkelijk je eigen ontwerp of foto’s. Je kan in 2 minuten klaar zijn. Ontzettend handig. In drie stappen is je ontwerp klaar en kun je bestellen.

Is je kleintje dol op robots of beesten, wellicht verzot op de kleur roze? Bij MyMepal kun jij je eigen unieke lunchbox of drinkbeker creëren. Er zijn tal van mogelijkheden, zo kun je kiezen voor een tekst, een afbeelding, een foto of een combinatie van dit alles.

20150314 MyMepal Beker mini What's on mama's mindJe kunt ook kiezen voor een waterfles. Neem vooral eens een kijkje in de “Wall of fame” op de website van MyMepal, in één oogopslag zie je alle mogelijkheden: Wall of fame.

Ga naar www.mymepal.com en stel je eigen combinatie samen.

Eén tip. Morgen komt er een winactie op mijn blog en dan kun je zelf een leuke broodtrommel winnen.

Proost!
En vergeet niet een kijkje te nemen op www.mymepal.com.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *