Duurzame Hometrainer – Decathlon

Het sportmerk Decathlon heeft een duurzame hometrainer ontwikkeld, genaamd Domyos Woodbike en het is ook nog eens een mooie toevoeging aan je interieur.  Aangezien we allemaal weer zoveel mogelijk thuis moeten werken, is zo’n hometrainer ideaal voor tussen het werken door of zelfs tijdens het werken. Je kunt namelijk je laptop of boek er ook op leggen en zo kun je ongestoord door werken terwijl je ook nog de nodige beweging krijgt. 
Normaal gesproken kost de woodbike €349,99, maar tot eind december 2021 is de woodbike te verkrijgen met 20% korting bij Decathlon. Nieuwe prijs is €279 en de woodbike is niet meer verkrijgbaar in 2 aparte onderdelen maar als geheel. Lees hieronder het persbericht!

duurzame hometrainer decathlon

Eco design Hometrainer – Decathlon

Het is een trouw sportmaatje, motivator én een knappe verschijning in je woonkamer. Als je niet beter weet dan zou je denken dat we het hier over een geschikte huwelijkskandidaat hebben… Nee, je bent niet op een liefdes advertentie gestuit, maar wél op de nieuwe Domyos Woodbike van Decathlon. Het apparaat is geen gewone hometrainer, het is een esthetisch massief beukenhouten fiets die een natuurlijke en langdurige rol speelt in het dagelijks leven van sportliefhebbers.

Een toevoeging aan je interieur

De explosieve stijging van hometrainers bewijst dat we de apparaten graag inzetten als sportbuddy. Ook nu de sportscholen weer open mogen, blijft het de rechterhand van veel sporters. De fietstrainer is ideaal om thuis je conditie mee op peil te houden. De klassieke hometrainer mag je dan helpen met je sportieve doelen, het is niet de meest knappe kameraad. Tot nu. De Domyos Woodbike is een hometrainer zoals je hem niet eerder zag. Waar zijn broertjes en zusjes worden weggestopt in het washok, krijgt de Domyos Woodbike een prominente plek in je woning. Het minimalistische design zorgt niet alleen voor een stijlvolle woonkamer of slaapkamer, het draagt ook bij aan een mooiere wereld. De sportretailer zorgt ervoor dat er 10 bomen worden geplant voor elke boom die gebruikt wordt om een Domyos Woodbike te maken.

Betrouwbare hometrainer

Domyos Woodbike duurzame hometrainer

Een mooiere wereld en een stijlvoller huis. Wat wil je nog meer? Juist ja, een betrouwbare en kwalitatieve hometrainer. Het frame is daarom gemaakt van Jura Beukenhout. Dat is niet alleen mooi voor het oog en duurzaam, het draagt ook bij aan de stabiliteit. Met een vliegwiel van 6 kilo en een gelzadel dat zich aanpast aan elke lichaamsvorm, trap jij soepel, gemakkelijk en comfortabel. Daarnaast kun je tijdens je work-out genieten van water en muziek, dankzij de beker- en telefoonhouder.

ECO-DESIGN

Decathlon vindt het niet alleen belangrijk om aan de behoeftes van klanten te voldoen, maar ook om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daarom ontwikkelt Decathlon Eco-design producten die een zo laag mogelijke impact hebben op het milieu. De Decathlon designers nemen die missie enorm serieus. Ze zetten zich niet alleen in om een hoogtechnologisch product neer te zetten, ze zijn ook bezig met milieuvriendelijke producten ontwerpen. Zo werken ze met gerecycled materiaal of een duurzamer type grondstof. Daarnaast onderzoeken ze hoe ze de levensduur van een product kunnen verlengen en denken ze na over een duurzame vorm van distributie.

De Domyos Woodbike is verkrijgbaar voor €349,99.

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportretailer van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen, basketbal, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Voor gespecialiseerde informatie over de producten, kun je terecht in een van de eenentwintig Decathlon winkels in Nederland en op de website: www.decathlon.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *