E! Entertainment Television kerst / holiday special

Er komt weer veel leuk op tv in december. Om die reden heb ik een leuke giveaway. Doe je mee? E! Entertainment Television komt met een kerst/holiday special van de volgende series:

 • Botched
 • Very Cavallari

En gaat seizoen 17 van Keeping up with the Kardashians verder. Daarnaast gaat ook Dating: No Filter seizoen 2 verder, waarvan de laatste afleveringen, 9 en 22 december te zien zijn.

Ook zijn er elke maandag en donderdag om 23:00 uur nieuwe afleveringen te zien van Nightly Pop.

Giveaway E! Entertainment Television

Win: Een leuk merchandise pakketje van E! Entertainment, bestaande uit:

E! Entertainment Television
 • E! Notebook
 • E! Coffee Cup
 • E! Pennen
 • E! Kwastenset
 • E! Spiegel

Wanneer: 8 t/m 15 december 2019
Hoe: Laat weten wat van E! Entertainment Television jij het liefst kijkt. Of als je het nog niet keek, wat wil je gaan kijken? Ik zou het fijn vinden als je mij wilt helpen Facebook en Instagram te laten groeien door ons daar te volgen: Facebook: What’s on mama’s mind en Instagram: @mamasmind.

Botched

Botched Kerstspecial gaat op vrijdag 20 december om 22:00 uur in premiere. Seizoen 6A gaat verder op vrijdag om 21:00 uur

Het mogen dan de feestdagen zijn, voor de wereldberoemde plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif is er geen moment van rust. Tijdens de Botched Kerstspecial zien we hoe ze ook in december gewoon hard aan het werk zijn en er alles aan doen om mislukte cosmetische ingrepen te herstellen. De verrassende – en vaak afschuwelijke – resultaten van mensen die hun uiterlijk proberen te verbeteren zijn er ook in december in overvloed. En ook het gloednieuwe seizoen is in december op E! te zien.

Very Cavallari holiday special

De Very Cavallari holiday special gaat op zondag 29 december om 21:00 uur in première.

Ontdek hoe het er tijdens de mooiste tijd van het jaar – Kerstmis! –bij tv-ster en ondernemer Kristin Cavallari, haar toegewijde team en haar familie aan toe gaat. De slimme zakenvrouw en trendsetter maakt er een mooie tijd van.

Keeping Up with the Kardashians

Seizoen 17 gaat verder op zondag om 21:00 uur. De laatste aflevering is op 22 december

Op E! loopt het gloednieuwe seizoen van Keeping Up with the Kardashians deze maand op zijn eind. Een seizoen met veel drama, glamour en een lach en een traan. Zie hoe Amerika’s favoriete familie op de voor hun kenmerkende manier triomfen viert en tragedies overwint, waarbij ze elkaar ondersteunen in goede en in slechte tijden.

Dating: No Filter

Seizoen 2 gaat op maandag om 21:00 en 21:30 verder. De laatste aflevering van het seizoen is op 9 december

Daten is vandaag de dag niet makkelijk. Maar we kunnen er in ieder geval wel om lachen, toch? Deze december zie je op E! hoe uitgesproken comedians in de nieuwe serie Dating: No Filter een hilarische blik werpen op singles die op een blind date gaan. Bereid je voor op hun bijzondere commentaar en singles die hopen hun perfecte match te ontmoeten en de liefde te vinden. Van lachwekkende momenten tot hartverwarmende romantiek, bereid je voor op een goudeerlijke – en supergrappige – nieuwe kijk op de zoektocht naar de liefde.

Nightly Pop

Meer afleveringen op maandag-donderdag om 23:00 uur

Pas op Hollywood, Nightly Pop staat op jullie te wachten! Met de wildste en sappigste roddelverhalen van de afgelopen week, is Nightly Pop dé bron voor al jouw entertainmentnieuws. Ongefilterd, onverwacht en altijd ongehoord. Stem deze maand af op E! om niets te missen!

Bekijk ook het kinderfilmsoverzicht.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

9 reacties op “E! Entertainment Television kerst / holiday special

  Will

  (3 januari 2020 - 13:43)

  Ik had nog nooit gehoord van E! Entertainment.
  Als ik ga kijken, dan graag naar Nightly Pop.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor dit leuke pakket van E! Entertainment Television.

  Bodil

  (13 december 2019 - 09:53)

  Ah leuk, het programma Dating: no filter lijkt me wel tof! Zelf houd ik me momenteel absoluut niet bezig met daten (moet er zelfs niet aan denken!) Maar met alle tinderverhalen die ik in mijn omgeving hoor lijkt het me verfrissend om het daten weer eens op een andere manier te benaderen. Daar zou ik wel voor gaan zitten 🙂

  Iris

  (12 december 2019 - 23:14)

  Ken het nog niet, maar Kardashian s lijken me wel leuk

  Marian B

  (12 december 2019 - 21:10)

  Voor mij nog vrij onbekend. Wel eens van gehoord, verder niet.

  Lilian Wapperom-Declercq

  (11 december 2019 - 19:55)

  Ik kijk al vanaf seizoen 1 keeping up with the Kardashians en alle spinoffs ervan. Heerlijk om een kijkje te nemen in hun leven en alles er omheen.

  Linda Smeets

  (11 december 2019 - 17:04)

  Wat een leuk pakketje! Ik kijk (nog) niet naar E! Entertainment Television maar ben wel benieuwd en zou graag Dating: No Filter kijken. Lijkt mij zeer lachwekkend!

  Jill Lagast

  (9 december 2019 - 18:46)

  Ik heb nog niet veel van E! gezien maar die paar afleveringen van the kardashians waren wel leuk 😁

  Ilona

  (9 december 2019 - 12:38)

  Ik kijk graag naar keeping up with the kardashians

  SophiaG

  (8 december 2019 - 20:56)

  E! True Hollywood Story lijkt me wel interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *