Easybreath snorkelmasker Decathlon

De afgelopen vakantie zag ik het snorkelmasker van de Decathlon; de Easybreath, regelmatig voorbij komen. Op het strand en in het zwembad. Ik heb zelf vroeger heel veel gesnorkeld en was daarom ook meteen erg benieuwd hoe dit werkt. Ik heb er een voor mezelf gekocht, maar de kinderen kunnen nu ook mee snorkelen. Althans, voor kinderen vanaf 6 jaar is het zo’n feest! Decathlon geeft nu ook kinderen van zes tot tien jaar de gelegenheid om het comfort van de Easybreath te beleven.

snorkelmasker easybreath decathlon

De Easybreath

Ouders kunnen de ervaring van de Easybreath nu delen met hun kinderen, want de Easybreath is er voortaan voor iedereen in de leeftijdscategorie van zes tot tien jaar.

Met wereldwijd acht miljoen verkochte exemplaren is de Easybreath momenteel het populairste snorkelmasker op de markt.

Gelaatsbedekkende snorkelmasker

De Easybreath is het eerste gelaatsbedekkende snorkelmasker, waarmee je zowel door je mond als door je neus kunt ademen, zoals je dat ook op het droge gewend bent. Bij conventionele snorkelmaskers kan dit niet. Daarnaast heb je met de Easybreath panoramisch zicht, zodat je onder water net zo goed kunt rondkijken als op land. Op die manier kun je de onderwaterwereld nog beter verkennen en genieten van alle pracht die de zee te bieden heeft. Ouders kunnen die ervaring vanaf nu delen met hun kinderen, want de Easybreath is er voortaan voor iedereen in de leeftijdscategorie van zes tot tien jaar.

Zeker voor jonge kinderen is het goed dat hun eerste kennismaking met snorkelen een prettige ervaring is. De Easybreath neemt het onwennige gevoel dat traditionele snorkelmaskers hebben weg, zodat het voor een kind prettig voelt om zich in het water vrij te bewegen en rond te kijken. Bovendien heeft de snorkel van de Easybreath een zogenaamde Dry Top, wat inhoudt dat er tijdens een golf geen water binnenloopt via de bovenkant van het masker. Een ander uniek kenmerk van de Easybreath is dat de lucht in het masker circuleert om beslaan te vermijden. Wie de belevenissen onder de zeespiegel wil vastleggen, kan optioneel een actioncam aan het masker bevestigen.

Wij gaan hem uitproberen in Kroatië! Daar moet het prachtig zijn.

Over Decathlon

Decathlon kende ik vanuit mijn vakanties in Frankrijk. Wij gaan vaak op vakantie naar Frankrijk, daar is in veel steden al jaren een Decathlon filiaal te vinden. Meestal kochten we daar balletjes voor in het water, speelgoed voor op het strand, zoals beachbal en waterschoenen of duikbrillen. Een winkel waar ik mezelf uren in kan vermaken.

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland, met een breed assortiment aan kleding, schoenen en andere sportartikelen. Of je nu een voorkeur hebt voor fitness, voetbal, surfen, wandelen, klimmen, zwemmen, hockey, yoga, zeilen, crosstraining of fietsen, Decathlon voorziet in alle benodigdheden. Datzelfde geldt voor andere outdoor activiteiten, zoals kamperen en trekking. Quechua is een van de bekendste merken van Decathlon. Voor gespecialiseerde informatie over onze producten, kunt u terecht in een van de zeventien de Decathlon-winkels in Nederland en op onze website: www.decathlon.nl

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Easybreath
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *