Educatief speelgoed van Jumbo

Een tijdje terug begon ik deze blog over educatief speelgoed van Jumbo. Op moment zitten we in de tweede lockdown en hebben we onze handen vol aan de combinatie van thuiswerken en thuisonderwijs. Wat ik zelf merk is dat het voor de kinderen ontzettend frustrerend kan zijn dat ze stapels met werkvellen moeten maken, terwijl ze zo graag op school zouden zijn. Het werk dat ze nu thuis maken, zouden mijn kinderen op school in een heel andere setting doen, met meer plezierige afleiding van hun vriendjes. Hoewel je nu ziet dat er meer rust voor ze is en het soms makkelijker is om hun werkjes snel af te ronden, ligt de nadruk heel erg op het afronden van taken. Ik merk zelf dat het educatieve speelgoed, zoals spellen die ik hier in de blog beschrijf kunnen helpen om het leren minder saai te maken. Ik leer symmetrie is daarvan een heel goed voorbeeld. Bij ik leer symmetrie werk je met vormen en spiegels. Het spel is voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, ik vind het goed passen om mee te starten bij kinderen die in groep 2 zitten. Wil je het met jongere kinderen doen, dan is het vooral belangrijk dat je het samen doet. Lees hieronder meer.

Winactie met Ik leer lezen en Ik leer rekenen:

Jumbo educatieve spellen

Helaas de winactie is al voorbij!

Op zoek naar speelgoed dat niet alleen maar leuk of mooi is, maar ook educatief? Educatief speelgoed van Jumbo is er al voor de allerkleinsten. Ik heb hier vier leuke en leerzame spellen voor je op een rijtje gezet op volgorde van leeftijd.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=30547&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Felectro-wonderpen-ontdek-de-dino-s%2F9200000127222471%2F&name=Electro%20Wonderpen%20Ontdek%20de%20Dino's

Educatief speelgoed

Spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen, dat is algemeen bekend. Kinderenleren vormen, letters, cijfers en kleuren op een leuke manier, wanneer ze nog jong zijn en het nog niet per se hoeven te leren. Door veel te spelen komen de jonge kinderen in contact met allerlei, voor hen, nieuwe begrippen en ze leren verschillende competenties en vaardigheden. Zoals, concentreren, specifieke rekenvaardigheden, ruimtelijk inzicht en ruimtelijk-motorische vaardigheden, aldus kinderpsycholoog Klaas Hammencke. Maar ook wanneer je kinderen al naar school gaan is het leuk om op een ontspannen manier nieuwe dingen aan te bieden. Denk aan het spel Symmetrie waarover ik hieronder meer verteld. Ik leer symmetrie heeft zelfs een nominatie Speelgoed van het jaar 2020 op zak.

Electro ontdekt de dino’s – vanaf 2 jaar

electro wonderpen dinos

Heel erg leuk voor wie gek is op dino’s. Het ziet er mooi en kleurrijk uit en het werkt uitstekend. Het pennetje werkt heel handig, daar hadden wij al wel ervaring mee, omdat we vaker Electro spelletjes hebben gehad en het blijft ook goed werken. Dat is erg fijn. Leuk, leerzaam en kleurrijk. Wil je oefenen met kleuren, dan is dit uitstekend voor jou peuter.

Al 70 jaar is Electro niet meer weg te denken uit menig speelgoedkast thuis of op school. Het spel heeft een kleine metamorfose ondergaan, maar het principe is nog steeds hetzelfde: veel speel- en leerplezier door middel van educatieve thema’s in combinatie met slimme elektronica. Met Electro Wonderpen Ontdek de Dino’s ontdekken kinderen vanaf 2 jaar kleuren, vormen, silhouetten en nog veel meer! Ze gaan op zoek naar het antwoord op meer dan 90 vragen. Kinderen raken met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, horen ze een muziekje en gaat het lampje branden. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen. Hartstikke leuk en educatief speelgoed.
 
Leeftijd: vanaf 2 jaar                       Verkoopadviesprijs: € 21,95

Dessineo leren tekenen – vanaf 4 jaar

Met Dessineo leren jonge kinderen op speelse wijze tekenen in 4 stappen. Kies één van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet de projector aan en kies één van de achtergrondbladen dat past bij het sjabloon. Draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Draai de schijf vervolgens door naar stap 2, 3 en 4 om de daarop volgende lijnen over te trekken. Tot slot kan je de tekening inkleuren. De sjablonen lopen op in moeilijkheidsgraad. Ben je klaar met je tekening? Berg dan alles netjes op in de tekentafel en neem hem gemakkelijk mee door het handige handvat.

Vanaf november verschijnt er een speciale editie: Dessineo Woezel & Pip, waarmee kinderen hun vrolijke dierenvriendjes leren tekenen.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Verkoopadviesprijs Dessineo Leren Tekenen: €29,99
Verkoopadviesprijs Dessineo Woezel & Pip: € 39,99

Ik leer rekenen – vanaf 4 jaar

ik leer rekenen educatief speelgoed

Kennis maken met cijfers, dat is de eerste stap. Kun je de ogen van de dobbelsteen tellen? En welk getal lees je hier? Om te beginnen met het oefenen van cijfers kun je nu tijdens de lockdown een heel leuke thuisopdracht doen. Een buitenopdracht; namelijk, ga op zoek naar huisnummers. Als jij voor je kinderen een mooie lijst maakt met huisnummers, dan kunnen jullie door de wijk gaan lopen en alle nummers van je blaadje gaan afstrepen als je ze tegenkomt. Op vakantie deden wij dit ook wel op vakantieparken, langs de huisjes lopen en huisnummer oplezen. Het is een heel mooie eerste kennismaking met cijfers en een leuke bezigheid nu we allemaal massaal met elkaar thuis zitten.

Met ik leer lezen kan jouw kindje op een leuke manier en spelenderwijs leren tellen, optellen en minsommen maken. De sommen sluiten aan bij de leeftijd vanaf ongeveer 4 jaar. Het speciale cijfersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Door de kleur en de speciale achterkant van de blokjes past het alleen op de juiste plek. Er zitten verschillende niveaus in, waardoor het lang te gebruiken is. Vanaf de kennismaking met cijfers tot aan het maken van plus en min sommen.

ik leer rekenen


‘Ik leer rekenen’ bevat 15 kaarten met 83 opdrachten op 6 verschillende niveaus: tellen, optellen, minsommen maken, cijfers herkennen, cijfers lezen en vermenigvuldigen. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

ik leer cijfers

Ik leer lezen – vanaf 5 jaar

Ik leer lezen tijdens lockdown

Het spel Ik leer lezen laat kinderen op een leuke manier kennis maken met lezen en woordjes spellen. Kinderen krijgen vanaf groep 2 steeds meer letters aangeboden om in groep 3 een echte start te maken met het lezen. Dit spel zorgt dat je op een leuke manier de woordenschat kan gaan uitbreiden. De woorden bestaan uit maximaal 5 letters, wat het heel overzichtelijk maakt. Begin eerst met het aanbieden van letters en ga daarna starten met woordjes van maximaal 3 letters, tot je ze kan gaan uitbreiden. Zo maak je het voor kinderen niet meteen te groot en moeilijk. Het lettersysteem zorgt ervoor dat kinderen zelfstandig kunnen oefenen. Door de speciale achterkant van de blokjes past het alleen op de juiste plek.

Ik leer lezen

‘Ik leer lezen’ bevat 15 kaarten met 90 opdrachten op 3 verschillende niveaus: woordjes naleggen, begin-, eind- en tussenletters zoeken, woordjes spellen. Alles netjes opgeborgen in een handige koffer. Zo kun je het spel overal mee naartoe te nemen.

Nu we thuisonderwijs moeten geven vind ik dit echt een uitkomst voor jonge kinderen. Ze hebben een spel voor zich inplaats van een vel papier of een computer en kunnen zo een fijne ontspannen start rijgen.

Ik leer symmetie – vanaf 5 jaar

ik leer symmetrie jumbo

Bovenaan deze blog schreef ik al over dit educatieve spel dat nu tijdens de lockdown erg goed van pas komt. Mijn dochtertje zit in groep 2 en heeft eigenlijk weinig huiswerk, omdat in groep 2 nog heel veel speelt. Dus laten we haar thuis ook vooral spelen, tekenen en bouwen met duplo. Ook met het bouwen van Duplo toren kun je opdrachtjes doen. Maak bijvoorbeeld 10 toren van blokken die allemaal 1 blokje hoger zijn dan de vorige toren. Hussel de toren dan een beetje door elkaar en laat je kindje bij elke toren tellen hoeveel blokjes er op zitten en het briefje met het juiste getal erbij leggen.

duplo toren tellen

Met Ik Leer Symmetrie leren kinderen spelenderwijs de basisprincipes van symmetrie, simpelweg ga je spiegel. Maak de helft van een plaatje, leg het voor de spiegel en je hebt een heel plaatje.

In een handig, en voor kinderen zeer aantrekkelijk koffertje, zitten 40 kaarten met opdrachten op vier niveaus, twee spiegels en verschillende vormpjes. De opdracht is om de afbeelding op de kaart na te maken door de vormpjes op de juiste manier voor de spiegel te leggen. De oplossing staat aan de achterzijde van de kaart, zodat de kinderen zelfstandig kunnen spelen en leren. Het spel is genomineerd voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020. Ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers schreef een toelichting bij alle genomineerde producten. Over Ik Leer Symmetrie zegt hij: “Een verfrissend leuk constructiespel dat goed is voor het ruimtelijk denken van het kind en dat de creativiteit bevordert.” Interessant en leerzaam educatief speelgoed!

ik leer symmetrie

Ik vind het uitermate geschikt voor kinderen in groep 2 die al toe zijn aan wat extra uitdaging. Door spelenderwijs al wat extra uitdaging aan te bieden beleven ze veel plezier aan leren. De opdrachten in ik leer symmetrie zijn gekenmerkt met sterretjes om te zien welk niveau de opdracht heeft. Hoe moeilijker, hoe meer gekleurde sterren. Ook zijn er opdrachten waarbij je twee spiegels gebruikt. Die opdracht vind ik meer geschikt voor kinderen die in groep 3 of hoger zitten. Probeer vooral kinderen niet te snel moeilijke opdrachten te geven. Doordat het lukt worden kinderen trots en blij en komen ze niet in een frustratie terecht, waarbij dingen niet lukken. Niets is zo zonde als kinderen frustraties hebben over dingen die niet lukken, terwijl het ook simpelweg normaal is dat het nog niet lukt. Langzaam aan opbouwen is, naar mijn idee, de beste manier om te leren. Natuurlijk mag je fouten maken, maar alleen maar fouten maken, daar is niks aan toch?

Leeftijd: vanaf 5 jaar       Verkoopadviesprijs €25,49

Papiro Quilling – vanaf 5 jaar

Met de Papiro Quilling Station set leer je om de mooiste kunstwerken van papierstroken te maken. Kies één van de leuke ontwerpen: van schattig eendje tot gave raket. Met één druk op de knop tover je een papierstrook om tot een rolletje. Knijp en draai de papierrolletjes in elke gewenste vorm. Plak alle rolletjes op de zelfklevende kaart en maak het kunstwerk af met een paar grappige oogjes.

Leeftijd: vanaf 5 jaar Verkoopadviesprijs: € 29,99

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

178 gedachten over “Educatief speelgoed van Jumbo

 • 26 januari 2021 om 09:25
  Permalink

  Super leuk voor onze kleine boef, graag ik leer rekenen

  Beantwoorden
 • 23 januari 2021 om 15:13
  Permalink

  Deze is voor Rene, bijna 5, dus hij kan gelijk beginnen 😀

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 23:05
  Permalink

  Ik leer lezen…Wil ik graag winnen voor mijn zoontje. We hebben een oud loco spel met woordjes. Ook leuk maar niet zo kleurrijk.tijd voor een nieuwe uitdaging.

  Beantwoorden
 • 22 januari 2021 om 20:26
  Permalink

  Ik leer rekenen van Jumbo Games lijkt me heel handig

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 21:59
  Permalink

  Ik waag graag een kansje op ik leer rekenen voor mijn zoontjes.

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 21:03
  Permalink

  Ik leer lezen prachtig boekje voor ons kleinkind die zou er heel blij mee zijn kan ze vast oefenen met lezen.

  Beantwoorden
  • 21 januari 2021 om 23:11
   Permalink

   Onze jongste begint er nu net een beetje mee in groep twee . Dit zou super zijn voor haar om het te leren. En als zij klaar is kan het zo door naar haar neefjes en nichtjes die achter haar aan komen .

   Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 20:36
  Permalink

  Papiro Quilling voor mijn kleindochter ilona

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 20:34
  Permalink

  Voor onze dochter de ‘ik leer lezen’! Ze wil heel graag meer, beter, verder.. met deze set zou ik haar erg verrassen en is ze voorlopig weer gestild in haar letterhonger!

  Beantwoorden
 • 21 januari 2021 om 19:53
  Permalink

  Graag ik leer rekenen voor mijn dochtertje! Zo kan ze leren rekenen!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2021 om 19:51
  Permalink

  Graag ik leer lezen voor m’n zoontje die naar het eerste leerjaar gaat 😊

  Beantwoorden
 • 20 januari 2021 om 14:48
  Permalink

  Ik doe mee voor de set ‘Ik leer rekenen’ voor onze Noor!

  Beantwoorden
 • 20 januari 2021 om 14:26
  Permalink

  Voor mijn 2 zoontjes.
  Zo zal het in de komende jaren 2x gebruikt worden! 👍

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 22:58
  Permalink

  Leuk ik doe graag mee voor ons zoontje, ik leer lezen

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 19:40
  Permalink

  IK doe graag mee voor mijn dochtertje voor ik leer lezen.

  Beantwoorden
  • 20 januari 2021 om 08:12
   Permalink

   Doe graag mee voor ‘ik leer lezen’ ideaal voor de kids tijdens deze periode dat we veel thuis voor school moeten doen.

   Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 18:00
  Permalink

  Onze zoon is helemaal van de cijfertjes; daarom ga ik graag voor het spel Ik leer rekenen.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 16:01
  Permalink

  Ik leer lezen zou super zijn voor mn dochter die in groep 2 zit en druk bezig is met oefenen van letters

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 14:56
  Permalink

  Ik leer lezen zou mijn dochter geweldig vinden. Ze is nu jaloers omdat haar grote broer al wel kan lezen

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 15:26
   Permalink

   Ik leer rekenen zou een mooi middel zijn voor onze kleine grote man.

   Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 14:45
  Permalink

  Supergaaf!. Ik doe graag mee voor ik leer rekenen.
  Nu met de lockdown pas ik veel op op mijn petekindje Dylan van 5 jaar omdat mijn zus (zijn moeder) een vitaal beroep hebben en veel moeten werken.
  Net als mijn kinderen moet ook hij al kleine opdrachten op school doen.
  Hoe leuk is het als hij met deze set, samen met mijn 2 kinderen aan de tafel kan zitten en kan leren? Dat stimuleert natuurlijk. Nu zit hij er ook vaak bij, maar is hij eigenlijk alleen maar aan het kleuren.

  Beantwoorden
  • 21 januari 2021 om 20:36
   Permalink

   Graag voor mijn zoontje met een ontwikkelingsachterstand. Hij is heel leergierig en op deze speelse manier zou hij veel kunnen leren.

   Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 11:08
  Permalink

  Mijn dochter vind alles met getallen ingewikkeld maar wel heel leuk, graag wil ik Ik leer rekenen voor haar winnen zodat ze op een leuke manier kan oefenen.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 07:47
  Permalink

  Ik leer rekenen zou te gek zijn want de kleine meid is dol op tellen.

  Beantwoorden
 • 19 januari 2021 om 07:40
  Permalink

  Ik maak voor mijn twee meiden graag kans op Ik leer Rekenen. Schrijven en cijfers vinden ze nu nog niets betekenen. Er wordt veel gekleurd en met poppen gespeeld. Het is ook niet zo dat één van mijn schattem zich verveeld. Maar alleen maar lol zonder vooruit gang. Als mama zie ik toch graag iets met educatief belang. Rekenen was vroeger niet mijn sterkste punt. Iets dat ik mijn lieve meisjes wél zo heb gegund. Maar door de lockdown staat het allemaal wat stil. Dus ja, Ik Leer Rekenen is wat ik graag wil. Voor mijn 2 meiskes want samen leren is zo fijn!! Hoop dat wij drie dames de gelukkige winnaars mogen zijn 😀

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 22:55
  Permalink

  Voorkeur gaat uit naar leren lezen. Mooi voor mijn kleinkind

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 19:55
  Permalink

  Wat leuk! Ik vind het altijd een goede combi om spelender wijs te leren. Voor het beginnen van herkennen van letters en kleine woorden zou het ‘ik leer lezen’ hier goed passen.

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 19:53
  Permalink

  Heel erg graag, voor het ik leer rekenen spel! Zo fijn materiaal voor mijn dochtertje van 4. 😊Dat helpt mamma ook bij het juf zijn in deze lock down periode

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 17:26
  Permalink

  Ik ga voor Ik leer rekenen, omdat mijn jongste zoon helemaal op gaat in het rekenen van zijn oudste broer -wat natuurlijk nog veel te moeilijk is 😉

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 16:22
  Permalink

  Neefje van 5 is heel goed met cijfers, maar wat minder met lezen. Voor hem zou ik graag Ik leer lezen winnen <3.

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 12:21
  Permalink

  Ik leer lezen Lijkt mij erg leuk en leerzaam voor mijn leergierige zoontje

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 10:13
  Permalink

  Wat leuk en toepasbaar! Ik doe graag mee voor Ik leer lezen voor mijn dochters!

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 09:23
  Permalink

  Rekenen leuk en leerzaam voor onze tweeling dit is eens wat andere dan de saaie kaartjes waar ze het nu mee leren op school😀😀

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 09:03
  Permalink

  Leuke winactie, daar hebben de kids wat aan tijdens het thuisblijven. Wij doen graag mee voor ‘ ik leer lezen ‘.

  Liefs,

  Angela

  Beantwoorden
  • 21 januari 2021 om 22:16
   Permalink

   Ik leer lezen… wil ik graag winnen. Mijn dochter heeft net als ik dyslexie en heeft nog veel moeite met de letters lezen en juist schrijven. Dit ziet er wel heel aantrekkelijk uit met die kleurige letters.

   Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 06:38
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Als enorme leeswolf vind ik dat lezen meer gepromoot zou moeten worden dus ik loot graag mee voor Ik leer lezen.

  Beantwoorden
 • 18 januari 2021 om 05:26
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor ik leer lezen!! Ik vind lezen zoooooooooo belangrijk!!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 21:46
  Permalink

  Leuk om met de buurjongens er zijn met hun pleegbroertje even samen spelen en leren

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 21:30
  Permalink

  Erg leuke actie, ik doe graag mee voor ik leer rekenen

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 20:12
  Permalink

  Leuk voor mijn oppas meisje, we zitten vaak te tellen.
  Dus ik ga graag voor ik leer rekenen.

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 23:58
   Permalink

   Ik doe graag mee voor papiro quilling. Ook even ontspannen naast alle thuis onderwijs.

   Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 19:40
  Permalink

  Graag in leer rekenen voor mijn zoontje

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 19:32
  Permalink

  ik doe graag mee voor “ik leer lezen”, komt als geroepen, mijn jongste is tijdens deze lockdown 4 geworden en zou beginnen op school, wat nu dus de thuisschool is. ze is al een beginnende lezer dus zal hier prima mee uit de voeten kunnen

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 19:21
  Permalink

  Ik doe mee voor “ik leer lezen” en hoop dat mijn kleine spruit net zo’n boekenwurm wordt als ik.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 19:07
  Permalink

  Ik doe graag mee voor Ik leer lezen. Echt een uitkomst nu met thuisonderwijs!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 17:11
  Permalink

  Ik doe graag mee voor ‘ik leer rekenen’. Mijn zoon heeft veel moeite met de getallen. Hopelijk kunnen we hem met dit spel ermee helpen.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 16:56
  Permalink

  Wat een super leerzaam spel voor onze Vico en Seppe

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 15:33
  Permalink

  ik doe graag mee voor mijn zoontje! Leerzaam op een leuke manier. Ik ben erg benieuwd!

  Beantwoorden
  • 21 januari 2021 om 21:24
   Permalink

   Ik leer lezen lijkt me super voor mijn zoontje die sinds de start van zijn schoolcarrière (de dag voordat de eerste lockdown begon) al voor de 2de keer thuis zit. Hij begint letters nu ook echt leuk te vinden dus het lijkt me fijn om dit samen met hem te kunnen doen tijdens deze 2de lockdown 🙈

   Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 15:01
  Permalink

  Wat een leuk en leerzaam spel! Ik doe heel graag mee voor het rekenspel voor mijn zesjarige kleinzoon die niet wil oefenen en cijfers herkennen maar niet onder de knie krijgt! Zo wordt het leren misschien toch nog een beetje fijn!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 14:06
  Permalink

  Superleuk én leerzaam voor m’n kleinkinderen. Doe héél graag mee!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 13:53
  Permalink

  Heel graag lezen voor nichtje Tess 😀

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 13:19
  Permalink

  Erg leerzaam voor mijn dochtertje en zoon, ik doe erg graag mee voor ze 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 13:06
  Permalink

  Heel graag doe ik mee voor ‘Ik leer rekenen’ voor mijn kleindochter.
  Ik volg bloglovin.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 12:27
  Permalink

  Lezen gaat onze zoon best goed af, rekenen heeft ie nog een beetje moeite mee. Hij is ook gek op spelletjes dus spelenderwijs gaat het leren vast een stuk makkelijker! 😀

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 11:07
  Permalink

  Leuk! Ik maak graag kans op Ik leer rekenen, voor mijn kleinzoon!

  Beantwoorden
  • 17 januari 2021 om 12:59
   Permalink

   Ik leer rekenen is superleuk voor mijn kleinzoon die afgelopen week 4 is geworden en heel erg aan school toe is.

   Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 10:35
  Permalink

  Leuke leerzame spellen. Ik doe mee voor ik leer lezen. Mijn dochter krijgt nu interesse in letters, dit sluit hier mooi op aan.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 10:19
  Permalink

  Wat ontzettend leuk! Mijn zoontje kan wel wat hulp gebruiken bij het lezen van de eerste woordjes. Gelukkig is hij erg enthousiast en zou hij dit pakketje met open armen ontvangen. We doen graag mee!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 10:07
  Permalink

  Wat zien deze educatieve spellen er uitnodigend uit. Ik leer lezen zou ik heel leuk vinden voor mijn zoontje. Hij is erg bezig met letters herkennen dus dit zou een mooie volgende stap zijn.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 10:05
  Permalink

  Ik zal graag het spel ‘Ik leer lezen’ van Jumbo Games voor mijn nichtje willen winnen!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 10:02
  Permalink

  Wat een leuke winactie, handig en leerzaam, ik doe graag mee voor: Ik leer lezen.

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 09:05
  Permalink

  Beide zien er leuk én leerzaam uit! Ik heb dan ook geen specifieke voorkeur. Zowel ‘ik leer rekenen’ als ‘ik leer lezen’ zullen hier erg welkom zijn!

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 08:43
  Permalink

  doe graag mee voor “ik leer lezen” heel leuk! ben nog zoekende naar handvaten om dit beter op te pakken

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 06:52
  Permalink

  Ik leer lezen! mijn dochter van 5 begint nu met de letters en vind dat nog heel moeilijk. Dit is een goede ondersteuning

  Beantwoorden
 • 17 januari 2021 om 00:05
  Permalink

  ik ga voor ik leer lezen dat kost hier meer moeite

  Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 11:28
  Permalink

  Leuk dat we kans kunnen maken op het spel, Ik leer symmetrie. Dat is net de leukste. Op school moeten ze met blokjes kleuren een helft na maken. Dit is een beetje lastig maar ze vinden het wel heel leuk. Dit is een leuk spelletje om thuis te oefenen.

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 10:44
  Permalink

  Mijn dochter heeft nogal moeite met symmetrie dus ik denk dat dit heel handig zou zijn voor haar, ik waag dus graag een kans.

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 20:14
  Permalink

  Ik was aan het snuffelen voor sinterklaas en kwam toen op deze site. Veel van je speelgoedtips staan op het lijstje van onze jongens. Ze zijn allebei ook nog eens in december jarig, dus ik denk dat ik ze hier heel blij mee maak!

  Beantwoorden
  • 17 januari 2021 om 00:38
   Permalink

   Ik leer lezen , die zou ik heel leuk vinden voor mijn zoon. Door ons werk (wij varen op een schip), moet ik hem les geven tot hij 6 jaar is. Dus deze zou goed van pas komen. Zeker nu die interesse in letters krijgt.

   Beantwoorden
   • 18 januari 2021 om 20:33
    Permalink

    Ik maak graag kans op ‘ik leer lezen’. Mijn zoon van 4 leest al, dit spel kan hem helpen om de woorden te leren spellen.

    Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 18:30
  Permalink

  Ons schoentje zetten is geklaard
  een wortel, wat raapjes en water voor ’t paard
  Vannacht is de tafel getooid in feestelijke “kledij”
  En versierd met slingers, tekeningen en een lekkernij!

  Wij hielden onze klompen, even van onder het stof
  We kochten een taartje met een kaarsje, kei-tof!
  Ook nog een zalfje voor als je huid is verhaard
  liefste Sint, we hebben kosten nog moeite gespaard
  Daarom gooien we nu alles in de strijd,
  voor een leuk cadeau en extra speel-tijd!

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 23:00
  Permalink

  erg leuk en leerzaam voor de kinderen dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 22:20
  Permalink

  Doe graag mee voor mijn kleindochtertjes.

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 22:15
  Permalink

  Tof blog, Kim. Ik doe mee voor mijn dochter, fijn een educatief spel 😉

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 21:45
  Permalink

  Dit ziet er erg leuk en leerzaam uit voor de kids! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 18:35
  Permalink

  Superleuk & leerzaam én ’n uitdagend spel voor m’n kleinkinderen. Doe dus graag mee!

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 19:05
   Permalink

   Super leuk voor me nichtje die binnenkort jarig is

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 16:54
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn klas, dit is een geweldig leuk spel om symmetrie uit te leggen!!

  Beantwoorden
  • 17 november 2020 om 11:51
   Permalink

   Wat een leuke actie weer! Ik loot met veel plezier mee voor de kleinkindjes! Fingers crossed!

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 13:47
  Permalink

  educatief speelgoed komt gelukkig steeds mee rop de markt ik doe graag mee voor de kids

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:13
  Permalink

  Wat een leuke nieuwe en leerzame spellen komen er iedere keer op de markt! Zo blijven de kinderen geprikkeld omdat het nieuw is en ook voor ons blijft het leuk om mee te spelen!

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:04
  Permalink

  Lijkt mij een super leuk en leerzaam spel. Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 08:24
   Permalink

   We doen graag mee met deze super leuke win actie.

   Beantwoorden
 • 13 november 2020 om 11:19
  Permalink

  Ben een moeder die zelf erg precies kijkt. En dingen zonder symetrie vermijdt. Nou wil ik mijn dochter niets opdringen hoor. Maar spelend ontdekken is iets dat door. Mijn meiske erg wordt gewaardeerd. Ze is een princesje dat heel graag leert. En Jumbo staat garant voor veel plezier. Dus maak ik natuurlijk graag kans hier. Op deze ontzettend leuke prijs. Een bijzondere aanwinst voor mijn kleine haar speel paradijs 🙂

  Beantwoorden
 • 13 november 2020 om 09:50
  Permalink

  Ik ben dól op educatief speelgoed! Wat een troepjes zijn er tegenwoordig te koop zeg🤭 Zou super welkom zijn met twee kleuters en een peuter in huis!

  Beantwoorden
 • 12 november 2020 om 21:42
  Permalink

  mooi verjaardagskado voor kleinzoon quinn

  Beantwoorden
 • 12 november 2020 om 21:28
  Permalink

  Deze staat in de top 3 op het verlanglijstje van onze dochter. Met haar bijna 5 jaar (18/12) is ze ze heel leergierig en doet ze dit soort leerzame spellen het liefste. Voor haar doe ik graag mee omdat ze hier echt een heel blij meisje van wordt.

  Beantwoorden
   • 15 november 2020 om 22:45
    Permalink

    Jaaaa en wederom weer een leuke actie, ik doe graag weer mee🙌🏼#happydecember

    Beantwoorden
 • 12 november 2020 om 13:25
  Permalink

  Dit zal onze dochter geweldig vinden! Ik doe heel graag mee.

  Beantwoorden
  • 12 november 2020 om 21:43
   Permalink

   Symmetrie leren zou tof zijn voor mijn zoon. Volgens de juf op school vind hij dit lastig! Leuk sint kado 😊

   Beantwoorden
 • 11 november 2020 om 18:51
  Permalink

  Wat ontzettend leerzaam, daarnaast kleurrijk en gezellig aan tafel om te doen. Ik doe graag mee met deze leuke en leerzame winactie.

  Beantwoorden
 • 10 november 2020 om 14:29
  Permalink

  Ik waag graag een kans, wat een leuk en leerzaam spel.

  Beantwoorden
  • 12 november 2020 om 21:27
   Permalink

   Deze staat in de top 3 op het verlanglijstje van onze dochter. Met haar bijna 5 jaar (18/12) is ze ze heel leergierig en doet ze dit soort leerzame spellen het liefste. Voor haar doe ik graag mee omdat ze hier echt een heel blij meisje van wordt.

   Beantwoorden
  • 12 november 2020 om 21:43
   Permalink

   Super leuk voor onze meid van 5 jaar. Afgelopen zomer heeft ze voor der verjaardag ik leer schrijven van deze collectie gehad en ik zag onlangs deze nieuwe lijkt me onwijs leerzaam en leuk om met haar te gaan doen dus doe graag mee voor me dochter.

   Beantwoorden
  • 12 november 2020 om 23:09
   Permalink

   Heb dit al regelmatig langs zien komen en denk dat het een supertof materiaal is voor in onze kleuterklas! Symmetrie is een lastig onderwerp, en dit maakt het heel leuk en aantrekkelijk. Daarom doe ik dus graag mee voor mijn klas!

   Beantwoorden
 • 10 november 2020 om 08:21
  Permalink

  Ik kende het nog niet, maar lijkt me super voor de kids.

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 19:25
  Permalink

  Leuk, ik doe graag mee voor mijn kinderen.

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 13:00
  Permalink

  Ik doe graag mee. leuk en leerzaam, dus ik ben al helemaal fan. ik doe mee voor onze Jarno.

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 11:36
  Permalink

  Dat zou mijn dochter leuk vinden zeg, ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 09:53
  Permalink

  Ik doe graag mee en maak graag kans op: Ik leer Symmetrie

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 08:00
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn bijna 5 jarige dochter. Niet moe te krijgen met gewoon spelen en buiten rondvliegen. Ze moet echt met haar hoofdje bezig zijn, vindt ze ook super! Dus duimen maar!

  Beantwoorden
 • 9 november 2020 om 00:09
  Permalink

  Heel graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter voor ‘Ik leer symmetrie’.
  Dat zou ik haar graag geven voor alle prachtige stoeptekeningen die ze voor ons maakt tijdens de pandemie.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 8 november 2020 om 17:08
  Permalink

  Ik doe erg graag mee voor de kinderen, heel erg leerzaam.
  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Beantwoorden
 • 8 november 2020 om 11:23
  Permalink

  Ik loot mee voor onze kleindochters Evie en Julia

  Beantwoorden
 • 8 november 2020 om 05:47
  Permalink

  Ik doe heel graag mee voor mijn lieve kleinzoon!!

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 22:45
  Permalink

  Ik wil graag mijn kleinkinderen hiermee verrassen

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 23:27
   Permalink

   Wat een leuke actie ik loot graag mee voor ee kleinkindjes!

   Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 22:34
  Permalink

  Ik doe graag mee! Een leuk en educatief cadeautje voor de feestdagen.

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 21:23
  Permalink

  Ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Fien, en om de hulpsint een handje toe te steken.

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 19:46
  Permalink

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje Fé!

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 19:21
  Permalink

  Leuk ik doe graag mee voor mijn kinderen

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 19:14
  Permalink

  Ik loot graag mee voor de kids op het werk!! Super leuk en leerzaam!

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 14:31
  Permalink

  harstikke leuk. Ik hou van educatief speelgoed

  Beantwoorden
  • 22 januari 2021 om 21:04
   Permalink

   Heel leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje ik leer tekenen of electro dino.

   Beantwoorden
  • 9 november 2020 om 17:34
   Permalink

   Ik doe graag mee voor onze dochter Jildou.

   Beantwoorden
  • 8 november 2020 om 07:35
   Permalink

   Heerlijk lekker spelen en jezelf uitdagen!! Net als iedereen zou ik het ook graag winnen! ☺️

   Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 11:47
  Permalink

  Heel erg leuk voor mijn kleindochters! 🙂
  Spelenderwijs leren, er is geen betere manier!
  Duimen maarrrr!

  Beantwoorden
  • 7 november 2020 om 20:14
   Permalink

   Heel graag voor mijn dochtertje, ze is 4 jaar maar heel ver in haar ontwikkeling. We zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging voor dat slimme koppie. Zo dat ze ook gaat leren om te leren.

   Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 10:38
  Permalink

  Mijn nichtje is gek op spelletjes, het leuke is dat ze hiermee ook haar vaardigheden kan trainen. zou leuk zijn om haar hiermee te verrassen.

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 10:21
  Permalink

  Leuk en goed voor de motoriek. Ik loot graag mee

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 08:46
  Permalink

  Owww leuk en leerzaam is altijd geweldig en deze staat hoog op het lijstje van onze tweeling 😍😍

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 08:33
  Permalink

  Dit lijkt me een erg leuk en leerzaam speld voor mijn 5 jarige dochter. Ze is erg leergierig, waardoor ik zeker weet dat ze dit spel kan waarderen!

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 07:54
  Permalink

  Wat lijkt mij dit een fijn en leerzaam spel voor mijn kleindochter die zo vaak stuipen heeft gehad in haar jonge leven. Ze heeft een lichte beschadiging opgelopen en leerzame spelletjes zijn heel goed voor haar! Dit is echt zo aantrekkelijk! Ik loot graag mee!

  Beantwoorden
 • 7 november 2020 om 03:56
  Permalink

  Lijkt me zeer educatief speelgoed waarmee spelenderwijs ruimtelijk inzicht wordt geleerd.
  De spiegels geven een extra dimensie waardoor het leuk en spannend wordt.

  Beantwoorden
 • 6 november 2020 om 09:30
  Permalink

  Het ziet er erg leuk en leerzaam uit. Goed dat er meerdere niveaus zijn, ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Ik ben benieuwd!

  Beantwoorden
  • 17 januari 2021 om 16:19
   Permalink

   Ik wil graag voor mijn zoontje van 5 Rycardo! Graag een van de sets winnen ik leer lezen of Ik leer symmetie! Wat zou hij er blij mee zijn en met deze lockdown ook heel veel mee gewerkt worden! En mama wordt er ook blij als ze haar mannetje zo bezig ziet!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *