Een ode aan alle oppas-opa’s en -oma’s

Met opa op avontuur, kinderboek

Opa’s en oma’s spelen een steeds grotere rol in de opvoeding van hun kleinkinderen. Speciaal voor hen zijn er nu twee kleurrijke prentenboeken die de bijzondere relatie tussen grootouder en kleinkind onderstrepen. Hebben jullie oppas opa’s en oma’s, voor een vaste dag of voor een enkele keer? Elke opa en oma verdient natuurlijk zo’n oorkonde, leuk cadeau voor moederdag en vaderdag te geven aan je eigen ouders of schoonouders.

zondag 12 mei 2019 is het moederdag
zondag 16 juni 2019 is het vaderdag

Met opa op avontuur, kinderboek

Met opa op avontuur

Opa is toe aan een middagdutje, maar Bram wil liever avonturen beleven. Gelukkig weet opa nog wel een ver land op zolder waar van alles te beleven is. Met een optocht, een vliegreis en een storm op zee wordt het een spannende middag!

Beide boekjes hebben achterin een diploma voor de oma/opa, het boekje voor opa een oorkonde voor de opa/oma met de meeste fantasie.

Opa diploma. Met opa op avontuur, kinderboek

Met opa op avontuur | € 12,50
ISBN 978 90 216 7953 2 | Prentenboek 4+

Opschieten, oma!

Opschieten oma, kinderboek

Oma brengt Loes naar school. Maar waar is haar rugzak? En haar broodtrommel? Heeft ze haar gymkleren wel? En haar boek van de schoolbieb? Met engelengeduld rent oma af en aan om alle spulletjes bij elkaar te zoeken. Komen ze zo nog wel op tijd?

Opschieten oma, kinderboek

Beide boekjes hebben achterin een diploma voor de oma/opa. Met achterin het oma-boekje een diploma voor de geduldigste oma of opa van de hele wereld.

oma diploma Opschieten oma, kinderboek

Opschieten, oma! | € 12,50
ISBN 978 90 216 7954 9 | Prentenboek 4+

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *