Eerste editie van LL Boys & LL Girls Swap

Eigenaresse van Little Lauren is een nieuwe swap gestart op Instagram. Lees hieronder haar blog met de uitleg over de swap. What’s on mama’s mind is mediapartner voor deze swap, dat houdt in dat je op deze blog nog weleens wat leest over de LL Boys & LL Girls Swap!

Mediapartner swap Little LaurenLL Boys & LL Girls Swap

Swappen, inmiddels weet bijna iedereen wat het is. Weet je het nog niet? Stop dan niet met lezen!
Want als je alles zo een beetje weet over de bedoeling van swappen dan wil je meedoen. En dat kan want tot 22 april kan jij je aanmelden voor de allereerste editie van de LL BOYS & GIRLS SWAP.

Als je mee doet voor je zoontje, dan doe je mee met de LL Boys Swap. Doe je mee voor je dochtertje dan doe je mee met de LL Girls Swap. De reden dat bij deze swap hiervoor is gekozen is dat we hebben gehoord dat moeders het vaak lastiger vinden om iets te maken voor een jongetje als ze een meisjesmama zijn of andersom voor een meisje als jongensmama. Een variatie dus op andere swaps. Vind je dit ook leuk dan doe je lekker mee. Aanmelden kan dus nog 2 dagen!.

What's on mama's mind Girls Swap Little LaurenWat is swappen?

Het hele swappen is eigenlijk een soort lootjes trekken, waarbij je voor elkaar een leuk verrassingspakket maakt op basis van een moodboard. Je meldt je aan via de website voor het swappen, daarbij vul je de gegevens in van jouw kindje voor wie iemand anders een leuk pakketje mag gaan samenstellen. Je geeft dus een pakketje met cadeautjes aan een ander kindje.

Bij het lootjes trekken van de swap is Little Lauren (Deborah) de gastvrouw. Zij koppelt iedereen aan elkaar. Easy as that. En de spelregels? Die vind je hieronder, in het kort weliswaar! Are u in? Er zijn maar een beperkt aantal plekken vrij en VOL=VOL.

Wat is een moodboard?

Een moodboard is een overzicht van plaatjes waaruit duidelijk wordt wat jullie smaak is en waar jouw What's on mama's mind LL boys swap Little Lauren kleintje van houdt. Houden jullie van veel roze of juist blauw, zwart-wit tinten of pastel, maak het duidelijk. Je kan bijvoorbeeld laten blijken dat je kleintje gek is op buitenspelen of juist knutselen of allebei. Onder het moodboard kun je natuurlijk nog tekst schrijven, daarbij zet je bijvoorbeeld de kledingmaten van je kleintje. Let op! Een moodboard is GEEN verlanglijstje. Je moet dus niet verwachten dat iemand de items van het moodboard voor jou gaat kopen. Dan kan je beter zelf wat van je swapcentjes gaan kopen voor je kleintje, haha. Nee het is om een idee te geven en de rest is een verrassing.

Belangrijke informatie over deze Instagramswap

Even in het kort belangrijke informatie:
– Swapmaatjes (dus voor wie jij een pakketje mag maken) worden uiterlijk 24 april gemaild aan jullie. Kijk goed in je spambox als je nog geen mail hebt ontvangen. Pas vanaf 26 april mag je mij mailen als je nog geen mail hebt gehad met je swapmaatje, anders krijg ik zoveel e-mail, haha.
– VERZENDEN doen wij allemaal vanaf 16 mei! Openmaken doen we allemaal op 20 mei. Dan post je ook foto’s van jouw gekregen pakket op Social Media. (Dit is verplicht, want anders is het niet leuk voor je swapmaatje).
– Zorg dat je account OPENBAAR is (dus dat iedereen je profiel kan bekijken), maak desnoods een swapaccount aan die je alleen gebruikt voor het swappen. Als wij na twee waarschuwingen nog steeds de melding krijgen dat het profiel niet openbaar staat dan diskwalificeren wij jou uit deze swap. Je inschrijfgeld ben je dan kwijt. (Streng he?).
– Het inschrijfgeld krijg je NIET retour.
​- Maak een moodboard (VERPLICHT) vermeld hierin duidelijk waar je kleintje van houdt. Welke maat hij of zij draagt and so on. Gelieve geen berichten te plaatsen met: Hij wilt graag Cars hebben of Zij wilt graag een Barbie (zie ook het stukje hierboven over een moodboard en verlanglijstjes).
​- Neem GEEN contact op met jou swapmaatje, het is de bedoeling dat het geheim blijft tot het moment van uitpakken wie dit fantastische pakket voor jou gemaakt heeft. Neem je contact op dan is de hele verrassing er af, dat zou jammer zijn.

Gebruik de hashtags: #LLboysswap en/of #LLgirlsswap.
Tevens kan je deze editie een cadeaubox winnen hierover meer informatie na 24 april 2017!

Mocht je verder nog vragen hebben laat het ons gerust weten.
Nog één laatste dingetje van ons, volg ons swapaccount op Instagram @LLboysgirlsSWAP

Happy Swapping.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *