Elk cadeau een naamsticker

What's on mama's mind naamlabels goedgemerktIk schreef een blog over Goedgemerkt en de naamstickers voor mijn dochtertje toen ze net één jaar werd. Ook mijn zoontje kreeg een mooie verzameling met stickers. Hij heeft heel veel cadeauwensen voor Sinterklaas. Omdat je de nieuwe fiets, de nieuwe jas en de nieuwe broodtrommel niet kwijt wilt raken, kun je ze natuurlijk labelen.

Kledinglabels instrijken

Ik heb al verteld dat ik niet van het instrijken ben. Niet omdat het nou zo ingewikkeld is, maar simpelweg omdat een strijkijzer en ik niet graag samenwerken, haha. Dus bestelde ik plakgemak kledingstickers. Wat een uitkomst!

Eenvoudig

Bij Goedgemerkt gaat het bestellen heel eenvoudig. Je hebt een duidelijk overzicht op de website waar je uit kunt kiezen. Je moet wel even goed weten wat je wilt met je stickers en anders zou ik altijd zo’n uitgebreid combipakket adviseren. Dan krijg je namelijk van elk product wel iets (afhankelijk van het pakket natuurlijk). Zeker de moeite waard.
What's on mama's mind overzicht goedgemerktPer type label dat je wilt is er heel veel keuze. Voor de kledinglabels bijvoorbeeld van instrijk tot plakgemak.

Waar gaat het allemaal op?

Mijn zoontje heeft een rugzakje met een graafmachine. Toevallig heeft iemand anders op zijn kinderdagverblijf hetzelfde rugzakje. Een sticker erop en het gevaar voor het meenemen van de verkeerde rugzak is geweken. Ook plak ik in zijn winterjas een label. Dat zijn toch dingen die je niet graag kwijt raakt.

 

Voor mijn zoontje van bijna 3 jaar bestelde ik:
18 plakgemak kledingstickers voor € 6,95
Uitvoering: 18 gekleurde labels met witte tekst. Je ontvangt 18 labels in de gekozen kleur met witte tekst.
Deze stickers hoef je niet in te strijken, maar kun je wel in kleding gebruiken. Ze gaan ongeveer 8 maanden mee. Dus dat red je wel met een kledingmaat voordat ze er weer uitgegroeid zijn.
What's on mama's mind goedgemerkt

Deze gebruik ik niet in elk kledingstuk, maar bijvoorbeeld in zijn jas. Hij heeft een winterjas die ik natuurlijk heel erg mooi vind. Maar andere moeders misschien ook wel en dan zijn er ineens twee kinderen met dezelfde jas in de klas. Ja, dan is een naamsticker reuze handig. Maar ook voor de leidsters van het kinderdagverblijf, zij weten ook niet altijd direct welke jas bij welk kind hoort. Ook al hebben ze hun eigen haakje in de gang.

Wild Animals, 24 kleuren naamlabels € 9,95
Deze zijn nieuw en special edition, ze zijn er dus hoogstwaarschijnlijk maar tijdelijk. Wilde dieren naamstickers. Ik vond ze zo leuk voor mijn peuter van bijna drie jaar omdat hij gek op dieren is.

What's on mama's mind wilde dierenKenmerken:
Stoere wilde dieren naamstickers. Mooie fullcolour stickers en in te vullen met je eigen tekst.
Vaatwasser en magnetron veilig. Superslijtvast (deze stickers zijn daarom iets dikker dan jullie van ons gewend zijn)
Formaat 5,5 x 4 cm.
In één set zitten alle (Afrikaanse) wilde dieren op een vel, zoals links afgebeeld. Je krijgt 3 vellen met labels.
De wild animals zijn “full colour stickers“.

Deze wild animals zijn sowieso onze favoriet. De plaatjes op de stickers zijn erg mooi, mijn zoontje vindt ze helemaal fantastisch. Maar de naamlabels zijn ook nog eens heel stevig en goed te plakken en te verwijderen. Kortom, een succes!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *