Escape room the Game family edition – 10 jaar

Gek op escape rooms? Identity Games heeft een heel leuk alternatief voor thuis gemaakt. Escape room the game bordspel. Met de family edition heb je een compleet nieuwe ervaring: een puzzel en adventure game in je huiskamer! Leuk voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Escape room

escape room the game

Een escape room spelen is al een tijdje erg populair, vooral als teamuitje of uitje met vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeestjes en gezellig uitjes met vrienden waarbij je niet alleen wilt kletsen. Sensatie, spanning, veel samenwerking en hard nadenken. Het is de bedoeling dat je door allerlei opdrachten, puzzels en raadsels nieuwe aanwijzingen vindt om uiteindelijk te kunnen ontsnappen uit de kamer waarin je zit. Je hebt hiervoor meestal 45 minuten of een uur de tijd. En die tijd vliegt voorbij, maar heb jij op tijd de sleutel gevonden om te ontsnappen?

Escape room the game bordspel

Escape room the game is een bordspel uitvoering van een escape room. Met de familie editie moet je samenwerking om puzzels op te lossen en veborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok. Er zit in het spel een chrono decoder deze telt de tijd af. Daarnaast geeft de chrono decoder aan wanneer je hints mag gebruiken. Het leuke aan een escape room is dat je het echt samen moet doen. Je strijd met elkaar en niet tegen elkaar.

Het spel is erg compleet en het ziet ook gewoon al spannend uit om te spelen. Heel leuk ok met de Chrono Decoder erbij. Ik heb al een paar andere escape room spellen gespeeld van Identity Games. Ik vind dat het heel goed in elkaar zit en het is superorigineel om te spelen. Je kan het met 3 tot 5 spelers spelen, dus het is echt een gezelschapsspel. Je kan het spel hergebruiken. Zelf opnieuw spelen is niet heel leuk, maar je kunt opdrachten opnieuw printen vanaf de website van Identity Games. Dus je kan het wel nog in andere samenstellingen doen, dus met mensen die het nog niet hebben gespeeld. Ik vind er verschil in zitten van de moeilijkheid van de puzzels, maar er is ook verschil in de type opdrachten. Dit is leuk, want je merkt altijd wel dat de ene persoon beter is in het een en de ander weer in het ander. Je merkt vaak dat iedereen wel ergens ineens een oplossing voor vindt, waardoor je het echt samen doet.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *