Escape Room the Puzzle Adventures

Een escape room is natuurlijk een geweldig avontuur. Volgens mij zijn ook de escape rooms nog steeds dicht door de lock down. Ondertussen kun je ook gewoon thuis een Escape Room spelen. Dit avontuur is in de vorm van een legpuzzel. Toen ik het persbericht las, was ik wel even aan het nadenken hoe je nou van een legpuzzel, een escape roomspel maken? Identity Games heeft het gedaan. Een ultieme combinatie voor wie gek is op puzzelen en escape rooms. Houd je vast voor een spannend avontuur.

puzzle escape room adventures

Escape Room the Puzzle Adventures

De Rotterdamse spellenuitgever Identity Games heeft de allereerste legpuzzel gelanceerd die volledig in lijn is met de populaire Escape Room The Game spellen die zij ontwikkelt. De puzzel combineert de elementen van de mega populaire Escape Room The Game avonturen met een legpuzzel; de verschillende puzzels kun je alleen of samen met iemand anders spelen.

Hoe werkt de Escape Room legpuzzel?

In deze perfecte kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die het bevat. Lees het verhaal, maak de puzzel en speel nieuwe puzzelstukjes vrij door raadsels op te lossen en de code te ontcijferen. De speldoos bestaat uit meerdere vakken met daarin puzzelstukjes en bijbehorende spelonderdelen. Na elke juiste code kom je een stukje verder en staat je weer een nieuwe uitdaging te wachten.

Speel het spel op je gemak in Puzzel Modus of zet de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Dus of je voorkeur nu uitgaat naar een middagje puzzelen op een regenachtige dag óf juist een spannende uitdaging in de vorm van een race tegen de klok, dit puzzelavontuur mag deze winter niet in jouw spellenkast ontbreken.

Als je van start gaat is het heel belangrijk goed de spelregels door te lezen. Open geen dingen, totdat je hierom expliciet gevraagd wordt. Het is echt zonde anders voor het spel, ook is het niet leuk om van te voren al te veel te weten van wat er gaat gebeuren. Laat je verrassen door dit spannende spel. Een mysterie dat jij stukje voor stukje gaat ontrafelen.

escape room puzzle

Ontrafel stukje voor stukje het mysterie van Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist; een nieuwe beleving van het bekende Escape Room The Game in combinatie met de vertrouwde legpuzzel.

Praktische informatie

Verkoopadviesprijs: € 14,99
Leeftijd: 16+
Aantal personen: 1 – 2 personen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *