Het favoriete item van Avi Sieraden

What's on mama's mind avi sieraden blogIn “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is. Hoe zijn ze op de naam van de webshop gekomen of op het idee van het product?

Hieronder lees je het verhaal van Linda van Avi Sieraden.

Avi SieradenWhat's on mama's mind avi sieraden

Hé allemaal! Mijn naam is Linda en ik ben 32 jaar oud. Ik ben moeder van twee superlieve meiden, Anna van 2,5 jaar en Julia van 3 maanden. Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs en als hobby maak ik graag sieraden! Ik heb knutselen altijd al heerlijk gevonden, ik kon vroeger al uren zoet zijn met kosteloos materiaal, kraaltjes, verf, etc. Extra leuk is het dan ook dat ik dezelfde hobby bij mijn oudste dochter terug zie!

Na de geboorte van Anna, en tijdens mijn verlof, vond ik mijn doos met oude kralen terug. Tijdens de uurtjes dat mijn dochter sliep, ontstond Avi Sieraden. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om een moeder- dochterarmbandje te maken, speciaal voor Anna en mijzelf. Ik was er zo trots op dat ik ook voor anderen zo’n setje maakte. Ik zag dat er positief op mijn armbandjes werd gereageerd, waardoor de stap tot het opzetten van een Facebookpagina snel gezet was. Hoe meer vraag er kwam naar de armbandjes, des te verder werd Avi Sieraden vormgegeven.

A.V.I.
What's on mama's mind avi sieraden naambedeltjesEerst de naam: ‘Avi’ zijn de initialen van mijn dochter Anna. Daarna kwam er ook een logo, visitekaartjes en tenslotte een webshop.

De mooiste aanvulling op de armbandjes zijn de tekst bedeltjes die toegevoegd kunnen worden. De bedeltjes maak ik zelf, door middel van ‘slagletters’. Op de bedeltjes past een naam, woord en/of (geboorte)datum. Omdat ik zo dol ben op mijn meiden, vind ik het fijn om ze een beetje bij me te dragen door middel van het armbandje.

In de webshop is het mogelijk het armbandje helemaal te personaliseren. En dat vind ik zo leuk aan de armbandjes: elk exemplaar is uniek! Er is keuze uit verschillende soorten kralen, bedeltjes, Swarovski steentjes en natuurlijk naambedeltjes.

Mijn favorietWhat's on mama's mind kralenarmbandjes gepersonaliseerd

Eerder heb ik ook andere sieraden gemaakt voor mijn webshop, maar omdat het kralenarmbandje toch mijn favoriete product is heb ik uiteindelijk besloten mij hier op te richten. Het is daarom ook niet moeilijk kiezen wat mijn favoriete item is! Het armbandje waar ik 2,5 jaar geleden op een zomerse dag, tijdens het slaapje van Anna, mee begon is nu hét product van Avi Sieraden. Wie had gedacht dat het zo’n succes zou worden? Ik niet! 🙂

Het is super leuk dat vanuit heel Nederland en zelfs al vanuit België mijn armbandjes worden besteld. Het mooie vind ik dat ik echt een persoonlijk item voor iemand maak. Daarom heb ik zoveel plezier in deze hobby. Soms hoor ik bijzondere verhalen bij een bestelling. Dat maakt het allemaal nog specialer.

Shop!

En ben je een keer opzoek naar een bepaalde kleur armband maar kan je het niet vinden in mijn webshop? Stuur mij dan een berichtje, dan kan ik kijken of de kraaltjes naar jouw wens te vinden zijn.

Vind je het leuk om Avi Sieraden te volgen? Ik ben te volgen op Instagram en Facebook:

Instagram:  www.instagram.com/avisieraden
Facebook:  www.facebook.com/avisieraden
Webshop:  www.mijnwebwinkel.nl/winkel/avi-sieraden

Ik vind het altijd leuk om foto’s te ontvangen van de armbandjes!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *