Het favoriete item van: Dietrix

In “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is. Hier lees je het verhaal van Dietrix.
What's on mama's mind dietrixDietrix
Hi! Mijn naam is Dietrix. Een aparte en niet veelvoorkomende naam en daarom gebruik ik hem ook voor mijn bedrijfsnaam en als label voor mijn kleding collecties en producten. Ik ben geboren in 1982 en tekende al van jongs af aan. Altijd knutselen en fröbelen als kind op mijn kamertje.
En dat is niet veranderd 🙂 Want nog steeds sluit ik me vaak op in mijn kantoor om te tekenen, nu voor mijn klanten voor het ontwerpen van logo’s e.d. en voor mijn webshop www.ilovekleding.nl voor nieuwe collecties. Dit doe ik al jaren met erg veel passie en plezier.
Mijn online winkel
Alle teksten in mijn ontwerpen zijn in het Nederlands. Hiermee wil ik uniek zijn in de grote ‘webshopwereld’. Je ziet als je je er goed in verdiept door de bomen het bos soms niet meer. En als je alle sites naast elkaar zet, zie je veel overeenkomsten; Engelse teksten en uitspraken op de kleding en producten. En hier wil ik verandering in brengen. Waarom geen leuke Nederlandse kreten en teksten? Die zijn niet minder leuk en mooi. Neem maar eens een kijkje…
Waarom de naam I Love Kleding
En met de naam van mijn webshop geef ik ook als het ware een knipoog naar dit fenomeen. ‘I Love’ als bekend concept voor kleding, maar dan wel de Nederlandse woord ‘kleding;’ er achteraan.

De ‘I Love…’-kleding is namelijk een concept wat je overal ter wereld terug ziet komen bij de grote steden. New York is ermee begonnen als reclame campagne voor de stad. En dit heeft gewerkt. Menig grote stad volgde en zo ben ik jaren geleden de webshop I Love Leeuwarden begonnen. Dit was een aantal jaren een succes en de plaatselijke VVV verkocht mijn kleding ook. Maar na een tijdje wilde ik een groter bereik en ik merkte dat de baby-en kinderkleding het beste verkocht. Ik ben toen na de geboorte van mijn zoontje (nu 2 jaar) gaan schetsen en tekenen. De domeinnaam had ik al geclaimd… en de What's on mama's mind i love kledingonline winkel werd een feit.

Je kan de site ook via http://www.vandietrix.nlvinden. Want in de toekomst heb ik het plan om mijn gehele label ‘Van Dietrix’ te gaan noemen.
Mijn favoriete item(s)
Het is natuurlijk lastig om 1 favoriet item uit mijn collectie te pikken. Maar ik denk dat ik dan toch ga voor de opbergzak 🙂 Deze handige katoenen zak is groot en erg praktisch in een huishouden met kinderen (of 1).
Je kan het speelgoed er in opbergen, de los slingerende knuffels, kleding… was… Al met al praktisch en leuk! Want je laat de naam van je kindje erop bedrukken en hij is gelijk uniek en persoonlijk.
Maar je kan er ook een mooie icoon van een auto of tipi op laten bedrukken. Hij wordt op dit moment het meeste verkocht… En wacht nog heel even en je kan ook voor 5 december de unieke ‘Zak van Sinterklaas’ bestellen 🙂 Super leuk om op Pakjesavond de cadeaus in te stoppen!!! Houd de website in de gaten!!
….stiekem nog 1: de canvas accessoire tasjes voor mama… stop je make-up spulletjes erin of gebruik hem als luier-etui voor alle baby spulletjes… check de site 🙂
Volg me
Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste collecties en ontwerpen?
Volg Dietrix van www.ilovekleding.nl dan via:
Instagram: @vandietrix
 
Win met jouw idee!
Heb jij een leuk idee of een suggestie voor een ontwerp op een T-shirt?
Stuur deze dan naar info@ilovekleding.nl en ik kies tot 1 november 2016 de leukste eruit. En dit idee ga ik voor jou ontwerpen en op een baby-of kinder T-shirt bedrukken. Je betaalt alleen de verzendkosten.
groetjes van Dietrix

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *