Het favoriete item van: Liefs van Lou

What's on mama's mind liefs van louIn “het favoriete item van” vraag ik webshophouders naar hun meest favoriete item in hun eigen webshop. Ook interview ik ze over hun webshop en wie de persoon achter de webshop nou eigenlijk is.

Liefs van Lou
Hallo mijn naam is Milou en ik ben eigenaar van de webshop www.liefsvanlou.nl. Ik ben 27 jaar oud en run de webshop naast mijn parttime baan in een bouwmarkt. Samen met mijn man Eric en dochter Evi, die 4 november 1 jaar word, woon ik in Zuid-Limburg. Wij hebben ook nog een franse bulldog van bijna 7 jaar en zijn naam is Gizmo.

Toen ik zwanger was en wij erachter kwamen dat we een dochter kregen was een van mijn eerste reacties “maar ze gaat niet alleen maar roze dragen hoor”. Zo gezegd ben ik gaan zoeken welke kleuren en kleren ik dan wel voor haar wilde kopen. Via instagram kwam ik op verschillende webshops terecht, de een nog leuker dan de ander. Maar ik miste iets. Zelf draag ik het hele jaar door sjaals, iedereen die mij kent zal dit kunnen bevestigen. Dit wilde ik ook graag voor Evi. Zo is het idee gekomen om het dan zelf voor haar te gaan maken. Het begon met een haarbandje, daar plaatste ik een foto van op instagram en ik kreeg hele leuke reacties. Daarna kwam daar ook sjaaltje bij en mensen vroegen ook of ik dit ook voor hun kon maken. Zeker weten!

What's on mama's mind liefs van louIk had al jaren het idee dat ik zelf een winkeltje wilde, maar er waren nooit echt concrete plannen. En nu kwam dit zomaar op mijn pad hier moest ik iets mee doen. In mijn familie noemt iedereen mij al jaren Lou. Bij het verzinnen van de naam wilde ik een naam waarvan mensen zouden kunnen zien dit is zelfgemaakt, vandaar liefs van Lou.

Mijn favoriete item
Mijn favoriete item uit de webshop. Dat is lastig. Maar dan zou ik toch gaan voor de sjaaltjes. Ze maken, What's on mama's mind liefs van louvind ik, een outfit echt af. En het staat die kleintjes zo leuk! Ik vraag mensen ook of ze een foto van hun kleintje op instagram willen zetten met een vermelding van @liefsvanlou, zodat ik de foto’s terug kan vinden. En ik ben zo blij als een kind als ik zie dat een kindje een product uit mijn webshop draagt.

Op dit moment is de webshop iets meer dan een maand open en de meeste mensen komen nog altijd op mijn webshop via instagram. Zelf vind ik dit ook een heel leuk social media, de mensen zijn er zo lief voor elkaar en ik kan uren scrollen door alle mooie foto’s.

Het is soms zwaar om de webshop naast een parttime baan en een dochter van bijna 1 jaar te runnen. Maar dit was al zolang mijn droom, dat ik het er graag voor over heb!

Je kunt ons vinden op www.liefsvanlou.nl
Op instagram op www.instagram.com/liefsvanlou of @liefsvanlou
En op facebook op www.facebook.com/liefsvanlou

Ik hoop jullie graag terug te zien in de webshop, instagram of facebook!

 

Liefs van Lou

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Het favoriete item van: Liefs van Lou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *