Fingerlings HUGS als Sinterklaascadeau

Fingerlings Hugs was genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2018 en dat is meer dan terecht. Hier thuis is het roze exemplaar met heel veel liefde ontvangen en wordt nooit meer losgelaten. De grote roze aap is gek op knuffels, net als mijn kinderen. Graag tip ik het bij je als Sinterklaascadeau voor jouw peuter of kleuter.

Fingerlings Hugs

Fingerlings Hugs

Deze vrolijke aap is er in het roze en blauw. Mijn dochtertje kreeg bij de Verkiezing Speelgoed van het jaar 2018, in Nemo Amsterdam, zo’n leuk roze exemplaar. We gingen toen ook door op vakantie en daar is er dag en nacht mee geknuffeld. De Fingerlings kun je met zijn handjes aan elkaar vast maken middels klittenband. Hierdoor hang je de knuffel makkelijk om je nek en neem je hem mee op je rug of knuffel je hem de hele dag voor op je buik.

Fingerlings Hugs

In eerste instantie hadden we de gebruiksaanwijzing niet gelezen, dus toen wisten we nog niet wat de Fingerlings allemaal kon. Maar daarna waren we nog meer onder de indruk van het knuffelaapje dan dat we tot toen toe al waren!

Er zit een knopje in het oor, daar kun je op drukken en als je die ingedrukt houdt en wat in het buikje (daar zit de microfoon) in spreekt, dan herhaalt hij het met een gek stemmetje, op het moment dat je het oortje los laat. Als je hem een klopje op zijn rug geeft met je hand, dan laat hij een boer. Schudt hem op en neer en hij laat een scheetje. Raak je zijn mondje aan met je wang of hand dan geeft hij je een flinke smakkerd. Gek op knuffelen kusjes dus, maar ook hilarisch met alle boeren, scheten en papegaai-acties. Er wordt zo enorm om hem gelachen. Vooral wanneer de kinderen uiteraard een grappige tekst inspreken en het herhaald wordt. Hij kon zelfs mijn verjaardagsliedje na zingen.

Het is echt een knuffel, maar ook leuk interactief speelgoed. Je kunt hem uitzetten op zijn rug, middels een aan- en uitschakelaar. Maar als je hem op zijn kop houdt en dan rechtop zet en in zijn oor knijpt, dan zegt hij “bye bye” en staat hij uit, totdat je hem weer aan zet via zijn oortje. ’s Nachts doen we nu steeds de schakelaar uit, zodat er niemand in huis wakker wordt van een pratende Fingerlings. Dit gaat heel makkelijk via het klittenband op zijn ruggetje.

Fingerlings Hugs

We hebben hem wel al flink moeten poetsen, doordat deze ook mee gesleept is naar het strand en het circuit van Zandvoort afgelopen week. Tsja, echte knuffels gaan overal mee naar toe.

Wat kan je Fingerlings® HUGS ™ knuffelaapje bijvoorbeeld?

• Ze zeggen je na op een grappige manier
• Klop op hun ruggetje en hoor ze boeren
• Gooi en draai ze in de lucht: “WHIIIEEEE”
• Ze snurken wanneer ze gaan slapen
• En.. geeuwen wanneer je ze weer wakker worden
• Druk ze tegen je wang aan voor een kusje, lang / kort, wat jij wilt!
• Wanneer je ze laat vallen zeggen ze “AUWTSS”
• En nog veel meer….

De Fingerlings Hugs waar je zoveel mee kunt zijn verkrijgbaar voor ongeveer € 29,95. Een erg mooi Sinterklaascadeau voor jouw kinderen. Staat hij al bij jullie op het verlanglijstje?

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Fingerlings Hugs
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *