Flamingozak Mousie

What's on mama's mind mousieIk kreeg van Mousie een heel mooie Flamingozak voor mijn dochtertje.

De zak is niet alleen leuk, maar ook ontzettend praktisch. Bijna dreumesen hebben heel veel speelgoed en het wordt alleen maar meer. Ik vind het erg handig om de spulletjes een beetje bij elkaar te houden. Dus in de tas zit speelgoed van onze dochter.

Maar eigenlijk is de zak voor veel meer doeleinden geschikt. Wat dacht je ervan om een voorraadje luiers erin te doen, dat hangt toch mooi aan je commode.

Voorheen had ik de luiers altijd in de la van de commode liggen. Maar die commode is veel handiger voor haar kleding, dus hangt de zak aan de commode en heb ik daarin de luiers zitten. Ook wel heel makkelijk, want je kan er bij zonder afstand te nemen van de commode. Mijn dochtertje is echt een wiebelkontje op de commode. Voor je het weer glijdt ze er af. Gelukkig snapt ze wel steeds beter dat je je niet zomaar kan laten vallen. Ze laat zich van de bank, bed en ook commode afzakken tot ze met haar voetjes de grond voelt. Natuurlijk gaat haar dat vanaf de commode niet lukken, dus ben ik haar altijd voor. Wel een fijn idee dat ze het principe een beetje door heeft.

Het gedraai is wel ontzettend onhandig tijdens het verschonen en aan- en uitkleden. Je krijgt de luier What's on mama's mind flamingonauwelijks om, want continu draait ze dan naar knietjes toe om op te kunnen staan. Het is haast een gevecht. Je haalt alles uit de kast om haar te vermaken en te zorgen dat ze op haar rug blijft liggen. Het hoeft maar een paar seconden te duren dat aankleden, maar toch lukt het soms nauwelijks. Als het echt niet lukt dan probeer ik haar de luier om te doen terwijl ze staat. Niet heel makkelijk, maar het gaat, haha. Vervolgens ga ik met haar op schoot op een stoel zitten en trek haar zo haar broek en trui aan. De sokken blijven een paar seconden aan, dan trekt ze die al weer uit. Trouwens ook een prima idee om zo’n zak te gebruiken voor sokken. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik heb aan 10 paar sokken nog niet genoeg.

flamingo-2Flamingo
De Flamingo is al eventjes erg hip. Je ziet hem regelmatig terug op baby- en kindershirtjes en op heel veel posters, kaarten en speelgoed. Dus een Flamingo mocht in ons interieur toch ook niet ontbreken. De combinatie van de bruine stoffenzak met het roze draad en de roze flamingo’s maakt hem zo leuk.

Ik kreeg de flamingotas van Mousie. Over Mousie heb je misschien pas wat gelezen. Ze was namelijk de eerste die ik interviewde voor de rubriek “het favoriete item van”.

De flamingo zak kost € 12,50 en je shopt hem bij Mousie.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

3 reacties op “Flamingozak Mousie

  petra de bree

  (9 oktober 2016 - 00:29)

  deze zou ik gebruiken als pyjamazak..makkelijk om te leren op te ruimen

  Kirsten

  (3 oktober 2016 - 13:40)

  Toffe zak om het speelgoed in mee te nemen!

   mamasmind

   (3 oktober 2016 - 19:59)

   Ja he Kirsten. Ik vind hem ook erg handig. Hij is overigens niet heel groot, ik denk ongeveer 30 cm. Er staan verder geen afmetingen bij. Maar het is dus niet om heel groot speelgoed mee te nemen. Maar voor mijn dochtertje nemen we nu een knuffeltje en wat kleine speeltjes mee, een balletje, een bijtring etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *