Frozen snowglobe

Zelf een Frozen snowglobe of sneeuwbol maken? Wij zijn hier lekker in de kerstsferen, daarbij hoort ook Disney en de nieuwste Elsa en Anna film natuurlijk. We gingen al redelijk snel nadat de film uitkwam naar de bioscoop om het vervolg op de film te bekijken. Mijn kinderen vonden het geweldig. Een echte avonturen film, met de gekke Olaf, Sven, Kristoff en natuurlijk Anna en Elsa.

Het liefst krijgt mijn dochtertje alles dat ook maar iets te maken heeft met Frozen. Dat haar Frozen drinkbeker onlangs sneuvelde was dan ook wel een grote teleurstelling. Deze snowglobe die we zelf konden maken, van Frozen viel ook zeker in de smaak

Frozen Snowglobe

De frozen snowglobe zit in een doosje, waarbij je wel de buitenkant van de sneeuwbol kan zien, maar de binnenkant zit verpakt. In de verpakking zit namelijk een Frozen figuur verstopt, maar je weet pas welke totdat je hem hebt gevuld met water, geschud en de sneeuw eruit hebt gespoeld. Ik laat het je zien in een fotolog.

Frozen II sneeuwbol snowglobe
Het Frozen II figuur zit in de verpakking
Frozen II sneeuwbol snowglobe
Er is water in de bol gedaan (kraanwater)
Frozen II sneeuwbol snowglobe
De verpakking verandert in schuim
Frozen II sneeuwbol snowglobe
Spoel de bol om, giet er nieuw water in en doe er glitter bij
Frozen II sneeuwbol snowglobe
Ta da! De bol is klaar, schudden maar

Het is heel eenvoudig, maar wel heel leuk om het proces en het resultaat te zien. Vervolgens heb je een glittersneeuwbol die je kan schudden, de Frozen snowglobe staat bij ons gezellig op de kersttafel.

Bij ons zat Nokk verstopt in de snowglobe, wie weet heb jij Anna of Elsa of Olaf te pakken.

De Frozen sneeuwbol is te koop onder andere bij blokker voor € 9,99.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *