FurReal een (bijna echt) huisdier voor Sinterklaas

De meeste kinderen hopen toch wel dat er een puppy of kitten uit de zak van Sinterklaas komt, of in een doos onder de kerstboom staat. Nog gaver om een mini dinosaurus te krijgen toch? Wij hebben dankzij Hasbro een FurReal friend erbij: dino

Furreal Dino

FurReal Munchin Dinosaurus

Een Dinosaurus als huisdier van pluche, supercool en een beetje eng, maar toch ook schattig. Hij is enorm grappig en heeft altijd honger, want een dinosaurus kan natuurlijk heeel veel eten. Hij kauwt lekker op zijn bot en brocolli, maar opeten, ho maar! Hij spuugt hem gerust naar je terug en roep “jakkie”. Hij drinkt zijn flesje wel op, gelukkig dat is al iets. Het is tijd dat dit dino-dondersteentje tafelmanieren leert! Gaat jouw kind hem daarbij helpen? Of doet hij lekker mee met het weigeren van eten, tijdens het avondeten.

Verder brult hij en maakt hij prehistorische junglegeluiden. Soms wanen wij onszelf in Jurasic Parc sinds Rex bij ons is komen wonen. Als je naar hem zwaait brult hij en hij stuitert op en neer.  Rex is een behoorlijk handenbindertje – onvoorspelbaar, knuffelig en oh zo schattig!-

Furreal Dino Rex Hasbro

Dit is echt een geweldig Sinterklaascadeau en het scheelt dat je hem niet hoeft uit te laten, ondanks dat je wel je eigen huisdier hebt.

 • Zwaai naar baby-dino of geef hem eten en hij reageert met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen
 • Hij springt en smeekt om eten – en kauwt er misschien op of spuugt het gewoon uit
 • Een flesje gaat er altijd wel in, maar bij broccoli of een holbewonerskoekje is het “jummie” of “jakkie”
 • Coole prehistorische geluiden – misschien klonk het vroeger wel zo in de jungle

Furreal dino hasbro

Let op: druk op z’n tong om hem aan te zetten.

FurReal Rock-A-Too

De Show Papegaai; Een vogel met zoveel talent, verdient een podium! Deze gekke kaketoe is een geboren artiest: hij zingt en danst en klets je de oren van je hoofd. Gebruik de  opnamemodus en hij praat je feilloos na, met zijn eigen grappige stemgeluid natuurlijk. Entertainment en een hoop lol gegarandeerd! Rock-A-Too kan zijn koppie bewegen, zijn swingende vogellijf, beide vleugels, het kammetje op zijn hoofd en zijn snavel. Hij heeft meer dan 50 geluids- en bewegingscombinaties. Met deze show papegaai is het dan ook elke dag feest. Zing met hem mee, laat hem grappige dingen zeggen, of gekke geluiden maken… Verras je huisgenoten met jullie eigen stand up comedy show. Rock-A-Too heeft natuurlijk ook een gevoelige kant…als je zijn linkerwang aait krijg je een hele lieve reactie, en wie weet…een kusje.

Voor kleine en grote kinderen vanaf 4 jaar
Consumentenrichtprijs: € 99,99

FurReal Ricky Mijn Truc-Pup – Interactieve Knuffel

Furreal ricky hasbro

Toch op zoek naar een huisdier hond? Kijk FurReal Ricky eens, hoe gaaf is deze pup. Hij is bijna net zo groot als een echte hond. Groter in elk geval dan een schoothondje.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
FurReal Dino Rex van Hasbro
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

3 gedachten over “FurReal een (bijna echt) huisdier voor Sinterklaas

 • 28 november 2018 om 12:18
  Permalink

  Heel leuk speelgoed alleen jammer dat ze zo duur zijn maar ja dat is al het speelgoed tegenwoordig en dan worden kinderen ook gek gemaakt door al het reclame tussen de tekenfilms door maar ja wat kan je daar als ouder tegen toen moet vaak me dochtertje te Leur stellen en nee verkopen echt jammer

  Beantwoorden
 • 28 november 2018 om 12:07
  Permalink

  ziet er super cool uit. die zou het hier super doen, maar jammer van de prijs.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *