Gameboek: Geheugen games voor kids: 7+ jaar

Een boek met spelletjes om het geheugen van kinderen te trainen. Speel en test je brein, pronkt er op de voorkant. Als ik geheugenspelletjes met mijn kinderen speel verlies ik sowieso al altijd, dus met dit boek met meer dan 70 spelletjes zit het wel goed. Van zoek de verschillen tot puzzels met plaatjes en nummercodes.

geheugen games voor kids

Geheugen games voor kids

Wat is het toch dat kinderen zo goed zijn in geheugenspelletjes? Een potje Memory of Jakkie bak kippenkak? Voor wie dat laatste spel niet kent, echt een aanrader. Het is een geheugenspel zoals memory waarbij je ook nog eens je tegenstander kan opjagen. Ik denk dat het bij kinderen wel met focus te maken heeft, ze kunnen zich goed concentreren op het spel en zijn weinig afgeleid door andere prikkels om hen heen. Daardoor kunnen zij veel beter hun aandacht bij het spel houden en hun ouders verslaan met dit soort spelletjes. Het boek is voor hen zelf, daar hoeven ze ons niet te verslaan. Een spelletjesboek of doeboek vinden mijn kinderen altijd leuk als ze even de tijd moeten doorkomen, bijvoorbeeld in de auto op reis naar een vakantieadres.

In dit boek wordt het niveau van de puzzels opgebouwd. Hoe verder je in het boek komt, hoe uitdagender de opdrachten worden. Begin bij het begin om op te warmen en ga daarna door met de meer ingewikkelde opdrachten. Het is belangrijk goed de instructies te lezen, want soms heb je meerdere puzzels in een opdracht zitten.

Winactie: Geheugen Games voor Kids

Win: Een exemplaar van dit geheugenspelletjes boek
Wanneer: 2 t/m 12 november 2023
Hoe: Laat in een reactie weten dat je meedoet. Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

16 gedachten over “Gameboek: Geheugen games voor kids: 7+ jaar

 • 10 november 2023 om 17:29
  Permalink

  Ik maak graag kans op dit boekje om als Kerstcadeautje mee te nemen voor mijn nichtje in Canada. Zo kan ze niet alleen haar geheugen trainen, maar ook nog eens Nederlands oefenen. Twee vliegen in één klap!

  Beantwoorden
 • 8 november 2023 om 16:35
  Permalink

  Mijn zoon houdt wel van dit soort dingen. Misschien kan ik in de klas ook eentje gebruiken dus ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • 3 november 2023 om 21:23
  Permalink

  Ik doe graag mee, met geheugentraining kan je niet vroeg genoeg beginnen!

  Beantwoorden
 • 3 november 2023 om 15:42
  Permalink

  Ik doe samen met mijn kleinkinderen graag spelletjes.
  Leuk cadeautje voor de Kerst.
  Graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 • 3 november 2023 om 14:39
  Permalink

  Doe graag mee voor mijn buurmeisjes die dol zijn op spelletjes. Dit boek zullen ze vast erg leuk vinden. Met memory verslaan ze mij regelmatig. Met dit boek zal het vast nog erger worden.

  Beantwoorden
 • 3 november 2023 om 14:03
  Permalink

  Lijkt me leuk om te gebruiken tijdens mijn ‘kinderyogawinterkamp’! We duimen allemaal mee!

  Beantwoorden
 • 3 november 2023 om 12:26
  Permalink

  Gaaf, ik denk dat onze dochter dit heel leuk zal vinden

  Beantwoorden
  • 3 november 2023 om 13:41
   Permalink

   Dit lijkt me superleuk voor onze drie jonge mannekes! Een goed alternatief voor al die schermtijd!

   Beantwoorden
 • 2 november 2023 om 20:41
  Permalink

  zou graag mijn kans wagen voor mijn kleindochtertje

  Beantwoorden
 • 2 november 2023 om 20:21
  Permalink

  Wauw! Een portie extra zelfvertrouwen op dit vlak kan onze zoon goed gebruiken! Top idee voor een cadeau!

  Beantwoorden
  • 3 november 2023 om 10:45
   Permalink

   Yes! Onze dochter is graag bezig met hersenkrakers! Deze winactie is superleuk voor haar 💝

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *