Gastblog: Babyswap door Janke deel 2

What's on mama's mind babyswapnlJanke schreef een heel leuke blog over de baby- en peuterswap. Nu volgt haar tweede gastblog, met het resultaat van haar swapavontuur.

Baby en peuterswap deel 2

Eindelijk was het zover, we mochten de pakketten inpakken en gaanWhat's on mama's mind janke2 opsturen! Mary-Lynn wou graag helpen bij het inpakken en het versieren van de dozen, dit was natuurlijk geen probleem wat had ze een lol hierin, zelfs de liniaal kwam eraan te pas! Nadat we tevreden waren over de inpak resultaten vervolgden we ons weg naar het postkantoor ook daar hadden we bekijks en kregen we weer de vraag wat het inhield de babyswap en peuterswap, natuurlijk hebben we dat even uitgelegd.

 

 

What's on mama's mind janke2

En dan word je ineens ook benieuwd naar wat voor pakket je thuis gaat krijgen! Mary-Lynn en ik waren even voor boodschappen weg geweest, bij thuiskomst kwam Piet er ineens achter dat er een pakket was bezorgd. Dus hup Mary-Lynn en ik op zoek in huis en ja daar stond hij. Het was al super ingepakt de mooie doos vol met leuke spullen was afkomstig van Irene. Mary-Lynn zei nog; ik ben helemaal nog niet eens jarig.

Het uitpakken begon en het was een waar feestje voor ons, zelfs aan Emily Esmee was gedacht! De Frozen ketting die er ook bij zat wordt nu dagelijks gedragen! Lieve Irene wat een feest was het en wat een liefde was erin gestopt!

De volgende dag waren we weer even buiten de deur en was het babyswap pakket gebracht, Emily What's on mama's mind janke2Esmee lag toen heerlijk te slapen! Aangezien ik ook weer weg moest hebben we gewacht tot de volgende ochtend. Op het kaartje zagen we dat het afkomstig was van Sjoeke, ik zag dat ze zelf net moeder was geworden van een dochtertje, en dat ze waarschijnlijks tijdens haar zwangerschap en net na de bevalling toch zo’n super mooi pakket heeft samengesteld, Emily Esmee was bij elk cadeautje super enthousiast en blij, ook Sjoeke had aan ons allen gedacht! Ook hier was de liefde en tijd die erin was gestopt voelbaar.

Toen was het afwachten tot de photobomb dag zodat we alles konden plaatsten, ook onze pakketten zijn super goed ontvangen, mede blogster Jolanda en Fayèn en Rosalie en Nathan waren super blij met de inhoud ervan en we zijn hier ook uitgebreid voor What's on mama's mind janke22bedankt! Het was weer een feestje om Leuke pakketten voor lieve mensen en kindertjes te mogen maken, en om geweldige pakketten te mogen ontvangen, de kinderen waren dolenthousiast en daar doe je het voor!

#spreadthelove was zeker voelbaar 29 juli op Instagram.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Gastblog: Babyswap door Janke deel 2

  • 10 augustus 2016 om 07:43
    Permalink

    Top dat het weer een leuk pakket was! Als ik het zo lees doen mensen echt veel moeite voor elkaar, en dat is leuk : )

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *