Gastblog babyswap door Jessica

What's on mama's mind babyswapDe babyswapNL wintereditie is weer van start en dit wordt de derde editie, iets waar wij natuurlijk aan moesten meedoen en waarom? Dat ga ik straks uitleggen. Maar eerst zal ik mijzelf even voorstellen:

Mijn naam is Jessica Kuiper, 26 jaar en moeder van Lenn, die 9 Maart alweer 2 jaar wordt. Wij wonen met zijn drieën + hond & kat in Delfzijl ( Groningen) het topje van het noorden. Sinds twee Jaar ben ik te vinden op Instagram onder de Instagramnaam (IG) @Jess2908_ . Doordat ik IG zo leuk vind, kan je wel zeggen dat ik een enorme verslaving hieraan heb. In de loop van deze twee jaar ben ik veel moeders van mijn leeftijd gaan volgen, ontzettend leuk!

Van het ene sprongetje naar het andere sprongetje. Van het slecht slapen tot eettips en niet te vergeten de babyswap van Lauver (de organisator van de swap). Ik volgde haar privéaccount omdat we in de buurt wonen en onze zoontjes een poosje bij elkaar in de groep zaten bij ouder- en kindzwemmen.

Ik heb eerder meegedaan aan een instaswap maar toen Laura begon met de babyswap heb ik geen What's on mama's mind babyswap jessciaminuut getwijfeld om me in te schrijven. Een keertje een verjaardagsgevoel, zonder jarig te zijn. Cadeautjes met liefde uitgezocht en gemaakt. Mij kun je daar heel blij mee maken.

En wat is er nou leuker dan zo’n mooie versierde doos te krijgen, zonder dat je weet van wie het is.

Mensen uit mijn omgeving vragen weleens wat het precies inhoudt en dan vertel ik ze hoe leuk het is om mee te doen aan een swap. Het leuke ervan is dat het zo verslavend werkt en je mensen ook aan het swappen zet. Zo heb ik mijn beste vriendin ook zover weten te krijgen dat ze mee doet aan de peuterswap. Ze is hierdoor zelfs aan het naaien op de naaimachine begonnen. Hoe leuk is dat?

What's on mama's mind babyswapMaar… toch ben ik soms onzeker.
Sluit het wat ik maak wel aan bij het moodboard en de wensen van mijn swapmama? Ook heb ik elke keer, als het weer zover is dat je swapmama bekend wordt, dat ik twijfel over wat ik moet maken. Normaal zit ik bomvol ideeën en als het moment daar is, dan weet ik het even niet.

Deze derde keer ging eigenlijk beter als verwacht. Helaas heeft mijn swapmama geen moodboard gemaakt. Dat maakte het voor mij een uitdaging, want hoe weet ik nu wat ze leuk vinden? Maar door middel van foto’s van hun huis, slaapkamer en de manier van kleden, heb ik geprobeerd er echt een feestje van te maken. Het kindje waarvoor wij aan de slag zijn gegaan is ongeveer van dezelfde leeftijd als Lenn en dat maakt bepaalde interesses wel erg leuk en beter te bepalen.

Wij mochten dit keer weer aan de slag voor een meisje, heel erg leuk! Aangezien ik helemaal in de jongenswereld zit, is dit even andere koek. Voor het kopen van cadeautjes kijk ik vaak bij webshops en winkels in de buurt.

Inmiddels ben ik ruim op tijd klaar met de cadeautjes, zijn ze ingepakt en de foto is gepost op IG. Bijna What's on mama's mind moodboard babyswapklaar, want we wachten nog op één pakketje en dan kan hij op de geplande tijd op de bus.

Wij kijken nu al uit naar ons eigen pakketje en wat mijn swapmama en haar dochtertje er uiteindelijk van vinden.

Voor nu zullen wij voor de laatste keer meedoen aan de babyswap, want als de volgende swap begint is Lenn al een peuter. Wij hopen dat we dan ook weer van de partij zijn. Want swappen is ontzettend leuk!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *