Gastblog: Babyswap door Jolanda (2)

What's on mama's mind babyswapnlIk verwelkom een aantal gastbloggers. Zij vertellen hun ervaringen over de #babyswapnl of #peuterswapnl waar zij aan mee doen op Instagram. Hier lees je de vierde blog. Deze is geschreven door Jolanda, dat is toevalligerwijs de tweede Jolanda die een gastblog schrijft deze maand.

 

 

Even voorstellen
Naam: Jolanda
Leeftijd: bijna 31 jaar
Zoon: Hilko
Doet mee aan de Babyswap
Instagramnaam: mamavanhilko

Voor de babyswapnl werden mensen gevraagd om een blog te schrijven. Dit doe ik met veel What's on mama's mind babyswapnlenthousiasme. Ik zal eerst vertellen wie ik ben: Ik ben Jolanda en word begin augustus 31 jaar. Op instagram ben ik te vinden onder de naam ‘mamavanhilko’. Onze zoon heet Hilko, hij is niet vernoemd, maar wij wilden zelf graag een Nederlandse of Groningse naam.

De creativiteit komt redelijk makkelijk uit mijn vingers en ik mag dan ook graag mijn cadeauverpakkingen leuk versieren of zelf cadeautjes maken dan wel samen stellen.

Toen ik zwanger was van Hilko heb ik een groep meiden leren kennen op een forum voor zwangere. Al gauw verplaatste deze groep zich naar Facebook en WhatsApp. Eén van de meiden had meegedaan met de vorige editie van de babyswapnl.

Aangezien niet alle meiden van onze groep actief zijn op instagram, zijn we met onze groep ook een aparte babyswap gestart. Deze pakketten gaan we op 1 augustus versturen.

In deze blog heb ik een aantal foto’s van mijn moodboarden. Mijn tip is, probeer de belangrijkste dingen uit je leven hier in weer te geven. Bij mij is het zo dat Hilko erg weg is van Playgro speelgoed en hou ik van chocolade(melk). Toevallig kwam ik afgelopen week wat foto’s tegen van meiden die thee hadden gekocht. Dat lust ik dus niet en ik vond dat mijn swapmaatje dit ook moest weten en daarom heb ik nog een bord gemaakt met mijn favoriete drankjes.

What's on mama's mind jolanda2

 

Voor mijn swapmaatje heb ik eerst haar moodbord bekeken en hierin werd vermeld dat zij hield van een Scandinavische stijl. Tegenwoordig is dat helemaal hip en was ik dus ook zo klaar met shoppen. Zelf houd ik niet zo van die stijl, tenminste ik vind het niet bij ons in huis passen.

Naast het shoppen van cadeautjes vond ik het ook wel een leuk idee om mijn swapmaatje te verrassen met een zelfgemaakt cadeau. Zoals ik al zei ik mag graag knutselen en ik heb dan ook zelf een babygym gemaakt voor haar kindje. Niet een standaard babygym, maar één met vijf ogen i.p.v. de standaard drie ogen. Zo kun je er meer aan ophangen.

Mijn swapmaatje vertelde ook dat ze een zoontje heeft en daarvoor heb ik ook een cadeautje gemaakt, What's on mama's mind jolanda2aangezien ik het sneu vindt als moeder en dochter wat krijgen en zoonlief niks.

Mijn cadeautjes zijn ingepakt, nu alleen de doos nog versieren en dan gaan we duimen dat mijn swapmaatje de cadeautjes leuk gaat vinden.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *