Gastblog: Babyswap door Kim

What's on mama's mind babyswapnlIk verwelkom een aantal gastbloggers. Zij vertellen hun ervaringen over de #babyswapnl of #peuterswapnl waar zij aan mee doen op Instagram. Hier lees je de vierde blog. Deze is geschreven door mijn naamgenote: Kim.
Even voorstellen:
Naam: Kim
Leeftijd: 37 jaar
Dochter: Nikita (9 maanden)
Doet mee aan de Babyswap
Instagram naam: kvsu

Als gastblogger zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Kim, niet de jongste moeder meer met 37 jaar What's on mama's mind gastblog kimoud.  Ik ben woonachtig in Flevoland met een lieve vent en onze dochter Nikita die nu 9 maanden is.
Aangezien zij nog geen jaar is doen wij mee met de babyswap.

Ik zit al een tijdje op Instagram maar sinds ik een dochter heb is het babyspam alom. Elke dag is het genieten met haar en posten we het op Instagram, lekker showen aan de hele wereld. Tussen al die prachtige babyfoto’s van andere mama’s vond ik Lauver met haar babyswap. Swappen deed ik al maar dan alleen voor mijzelf, een knutselpakketje hier en een theepakketje daar. Swappen maakt het ontvangen van post net even iets leuker en behalve cadeautjes krijgen vind ik het maar al te leuk om cadeautjes te geven.

Een tweede keer niet mee doen kwam eigenlijk niet eens in mijn hoofd op.

What's on mama's mind kimLaura van Lauver.nl pakt het goed aan, want swappen voor je kindje, hoe leuk is dat. Die kunnen wij niet genoeg verwennen! En eigenlijk willen we, stiekem ook wel, iedere dag een kraampakket uitpakken.
Een heleboel Instagram “vriendjes ” hadden zich al opgegeven en ik heb geen seconde gewacht en hetzelfde gedaan. Nu zijn we alweer bij ronde twee en ook met die doe ik weer mee, gewoon omdat het kan en ó zo leuk was die eerste keer. Want wat was het een feestje om samen met mijn kleine meid de cadeautjes open te maken en daarna al die geweldige foto’s van andere mama’s op Instagram te zien.

Zoveel liefde en aandacht was er in ons pakketje gestopt, dat een tweede keer niet mee doen eigenlijk niet eens in mijn hoofd kwam. Altijd spannend natuurlijk, want grote verwachtingen lopen meestal uit op teleurstelling, maar bij Lauver haar babyswap heb ik er alle vertrouwen in dat dat niet gebeurt.

Ik kijk goed naar het moodboard van mijn swapmama en de foto’s die zij post voor cadeauideeën. What's on mama's mind gastblog kimNaast iets kopen maak ik ook wat voor de kleine om te dragen (een klein beetje reclame voor mijn uit de hand gelopen hobby webshop kan nooit kwaad) en doe ik er ook iets voor mama bij en iets om te snoepen. Ik probeer alles in één thema bij elkaar te zoeken, noem het maar neurotisch.

Deze keer heb ik ook iets heel persoonlijks laten maken omdat ik vond dat ik daar vorige keer in tekort schoot. Ik heb een klein fotoboekje met de foto’s van instagram van geboorte tot 1 jaar van haar kleine knul laten afdrukken, niet door vertellen hoor.

Mijn vorige swap draaide om vogeltjes en zelf heb ik op mijn moodboard wolkjes als leidraad staan omdat ons kamertje een wolkenkamer is geworden.

What's on mama's mind kimVanaf het moment dat je het mailtje met jouw swapmama krijgt begint de voorpret al. De voorbereidingen zijn superleuk. Het gegeven dat je niet weet wie jouw swapmama is en al de foto-voorproefjes maken je lekker nieuwsgierig en geven het een aangename enthousiaste spanning. Eigenlijk net zoals een cliffhanger van een televisieserie.

Ik ben nog in de fase spulletjes bij elkaar zoeken. Ik heb een briefje gemaakt met wat ik wil hebben voor ze en één voor één, wanneer ik ze heb, leg ik ze op mijn bureau klaar om in te pakken. Nog een paar dan zijn ze zover om er een mooi pakket van te maken en dan inpakken en posten maar!

Ohja die webshop van Kim heb ik (Kim van ‘What’s on mama’s mind) even opgezocht voor jullie hoor. Zie hier de leuke spulletjes van Van Smeerdijk.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Gastblog: Babyswap door Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *