Gastblog: babyswap door Jolanda het resultaat

What's on mama's mind swap

Hieronder lees je een vervolg blog van de Babyswap gastblogs.

Door Jolanda

Daar zijn we weer. Nu mijn tweede blog over hoe ik het ervaren heb om cadeautjes voor een ander te maken, aan de hand van een moodboard wat mijn swapmaatje online liet zien op instagram. Hier lees je de eerste blog van Jolanda. Mijn swapmaatje (@ireneonline) hield van de scandinavische look.

Zo als ik al zei, vind ik deze stijl mooi, alleen past het niet bij onze style in huis. Het shoppen was in een paar woensdag klaar.

Verder heb ik nog wat zelfgemaakte cadeautjes gemaakt. Zo heb ik een hondenpuzzel gemaakt voor haar zoontje van 2 jaar. Ik wist niet of deze puzzel nog te moeilijk was voor haar zoontje. Daarom heb ik er een doosje bij gekocht en hier het resultaat op getekend. Voor haar dochtertje heb ik een babygym gemaakt. Aan deze gym kun je vijf speeltjes What's on mama's mind babyswapophangen. Dit is een eigen ontwerp. De babygym maak ik op bestelling voor € 9,99. Bij interesse kun je kijken op www.BijJolan.nl
Ik kreeg een erg enthousiaste reactie van mijn swapmaatje. Deze reactie kon ik (en jullie ook) lezen op Instagram bij @ireneonline: “Kijk dan wat een creatief swapmaatje ik heb!!! Er kwam een pakketje binnen met een paar houten balken en een instructie. Kinderlijk simpel maar ik moest toch even mijn man erbij halen ?, die zag het meteen: een babygym. Wat een super leuk idee. Alles eigenlijk. Goed gedaan @mamavanhilko :-)) @lauver.nl  #echtepostiszoveelleuker #babyswapnl #peuterswapnl #swappen #swappenisverslavend”.

What's on mama's mind mamavanhilkoZelf heb ik een swappakket gekregen van @dlprinces. Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en was Instagram al steeds aan het volgen. Opeens zag ik dingen die op mijn interesses konden slaan. Dus ik dacht dat het pakket voor mij was. Uiteindelijk was het ook zo.

Ik ben super tevreden met de cadeaus die ik heb gekregen. Ze heeft zelf ook een cadeau gemaakt van hout en deze staat mooi buiten onder onze overkapping. Hilko was erg blij met zijn speelgoed en gebruikt dit dagelijks.
Voor mij is de babyswap zeer geslaagd en in het najaar ga ik weer meedoen. Het is gewoon te leuk om cadeautjes te krijgen van iemand anders. Maar ook het creatief bezig zijn voor iemand anders vind ik erg leuk.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Gastblog: babyswap door Jolanda het resultaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *