Gastblog babyswapnl deel 2 door Marloes

What's on mama's mind marloes babyswapnlMarloes schreef een gastblog over heel deelname aan de babyswapnl op Instagram. Ze schreef toen al hoe gek ze is op knutselen. Hier lees je hoe de babyswapnl editie voor haar is afgelopen…

#Babyswapnl, gastblog 2
Marloes: instagram: @_mloes

Yes mijn pakket is er eindelijk! Op het laatste nippertje belt de postbode aan op dinsdagavond. Ik kon natuurlijk al helemaal niet wachten. De postbode was mijn pakket in de bus kwijtgeraakt naar eigen zeggen. Sjonge wat spannend, haha.

De doos ziet er zo mooi uit! Heel lief met stippen en kant erop. En in de doos zitten heel veel kado’s, oh What's on mama's mind marloes babyswapnlwe zijn verwend zeg. Ik volg al vanaf het begin de foto’s op Instagram via #babyswapnl, wat komt er steeds veel moois langs.

Twee dagen voor ik mijn pakket kreeg was ik ervan overtuigd dat @lizzenzo bezig was met iets voor ons. De foto’s die zij postte spreken me aan, mooie stijl en ze had zo veel zelf gemaakt. Toen er op de laatste foto een shirt met hartjes stond (like ?) en dat het pakket naar het Oosten van het land ging wist ik het zeker! Gelukkig had ik gelijk.

What's on mama's mind marloes babyswapnlHalverwege het uitpakken van de fantastisch mooi ingepakte kado’s, had ik alleen nog maar mooie dingen uitgepakt. Het is best lastig om voor iemand die je niet kent een pakketje te maken aan de hand van een moodboard. Knap dat het gelukt is. Toen ik klaar was met uitpakken lag de hele bank onder de confetti (wat een feest!) en hadden we een tafel vol met lieve mooie babykado’s.

Lizzy is voor ons heel erg druk aan de slag geweest met DIY kado’s. Ik ben zelf niet goed in handwerken, dus hartstikke leuk om te krijgen! Jip vond de wolkrammelaar gelijk heel erg mooi, de sloffen passen goed en de zelfgemaakte mooie houten speenketting komt heel goed van pas. En Jip draagt vanaf nu haarbanden, want ik heb er nu een heleboel, wat leuk!

Pien kreeg ook nog een kado, die mocht een echte Elsa schilderen. Daar zijn we met ons tweeën goed voor gaan zitten, dat was echt leuk om samen te doen. Pien ik hebben samen ook geknutseld voor het pakketje dat ik zelf maakte, we maakten we samen een ketting en een armbandje.

Mijn pakket was voor @meandbabybobbi__, zij houden van monochrome en pastel. Dat was ook een erg leuke uitdaging. Mijn missie is gelukt en zij waren er blij mee gelukkig! Vantevoren dacht ik al dat ik het erg leuk zou vinden om mee te doen met de babyswap. Ik heb er zelf veel tijd en moeite in gestoken om een mooi pakket samen te stellen en alles mooi in te pakken. Spannend, want je weet nooit of je goed zit met je pakket. Maar mijn idee was dat als het met liefde gemaakt of samengesteld is, je altijd goed zit. Met dat idee heb ik zelf gegeven en ontvangen.

Ik vond het een fantastische ervaring, ik doe zeker nog een keer mee!

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *