Gastblog babyswapnl door Denise

Ook dit seizoen wordt er weer een editie (wintereditie) van de baby- en peuterswap op instagram georganiseerd door Laura van Lauver.nl. Op What’s on mama’s mind zijn er weer twee gastbloggers die over de swap vertellen. Deze eerste gastblog is geschreven door Denise. Extra leuk is dat Denise een tweeling heeft en dus twee babyswappakketjes mag maken en ontvangen!
De deadline nadert, want 23 januari moeten alle swaps verstuurd zijn.

What's on mama's mind denise gastblog babyseapnlVanaf het moment dat ik wist dat ik in verwachting was, werd ik actiever op Instagram. Niet alleen om inspiratie op te doen, maar ook om te lezen hoe andere moeders de leuke en minder leuke momenten ervaren. Na een paar weken kwam ik een foto tegen van wat ingepakte cadeautjes met de hashtag #babyswapnl. Ik besloot verder te kijken en voordat ik het wist was mijn beeldscherm gevuld met de prachtigste cadeautjes ingepakt en gemaakt door de meeste creatieve moeders.

Inmiddels ben ik drie maanden geleden bevallen van twee vrolijke meiden, Mila en Jade. En ja, alle clichés zijn waar, die van mij zijn natuurlijk het leukst, het mooist en het liefst. (Die van jullie is ook best leuk ;)). Afgelopen jaar is eigenlijk alles veranderd behalve mijn voornaam. Na 27 jaar heet ik nog steeds Denise, maar heb ik een andere achternaam, daardoor een extra letter bij mijn naam op Instagram (@dbdingsdag), en misschien nog wel belangrijker, een man. Deze week ben ik weer begonnen met werken, bij mijn redelijk nieuwe werkgever, en na twintig weken verlof is dat best een beetje wennen… Wennen is in dit geval het understatement van het nog zo korte jaar!

What's on mama's mind gastblog deniseDe eerste keer dat ik meedeed aan een swap was afgelopen zomer, met de zomereditie van de #babyswap. Het was precies zoals ik had verwacht, ik mocht twee pakketten samenstellen voor twee stoere mannetjes en zelf ontving ik twee dozen vol cadeautjes, tips en lieve woorden. Ik beleefde er zoveel plezier aan, ik werd er zelfs een beetje zenuwachtig van als de postbode weer langs reed, dat ik besloot opnieuw mee te doen. Deze editie mag ik een pakket maken voor een lief meisje, maar ook weer een doos vol leuks voor een klein kereltje.

Door het bekijken van het profiel van je swapmaatje krijg je een kijkje in het leven van een mede-mama. Je volgt iemand en verzamelt informatie terwijl zij geen idee hebben wat hen te wachten staat. Het verplichte moodboard en het begeleidende verhaaltje zijn de leidraad, terwijl de overige foto’s natuurlijk ook enorm helpen. Dankzij deze informatie kan ik nu makkelijk cadeautjes vinden, terwijl een van de moeders een heel andere smaak heeft.

What's on mama's mind gastblog denise babyswapnl

Voor ons moodboard hebben wij veel gekeken op Pinterest en Instagram. Er zijn zo ongelofelijk veel leuke webshops en knappe mama’s die prachtige dingen maken dat het plaatje al snel compleet was. Wij vonden het vooral belangrijk om onze favoriete kleuren en wat algemene informatie te vertellen. Uiteindelijk is een moodboard geen verlanglijstje en vinden wij door de verrassing het meedoen juist zo leuk!

Een van onze swaps is al klaar, maar hoe fijn is het dat we er nog eentje hebben om aan te knutselen en voor te kopen. Ohhh, wij kunnen stiekem al niet meer wachten tot de 27e… (En niet alleen omdat ik niet hoef te werken!)

What's on mama's mind tweeling babyswapnl gastblog

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Gastblog babyswapnl door Denise

    mamasmind

    (15 januari 2017 - 21:10)

    Wat een prachtige kinderen he?! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *