Gastblog babyswapnl door Liset

Afgelopen zomer hebben er een aantal dames een blog geschreven over hun ervaringen met de babyswapnl en peuterswapnl die Lauver organiseert op Instagram. Inmiddels zijn we aangekomen bij de herfsteditie en ook nu komen er weer 4 gastbloggers voorbij. Liset trapt af:

What's on mama's mind gastblogGastblog Babyswapnl door Liset:

Ja, we mogen weer. Onze tweede editie van #babyswapnl. De eerste keer was al super leuk, maar deze keer met nog meer inspiratie wordt het nog leuker. Het voelt toch een beetje als sinterklaas, kerst of je verjaardag. Ik betrap mijzelf er dan ook op dat ik gewoon zenuwachtig ben rond de verzend-/ontvangstdatum. Niet alleen voor het ontvangen, maar hoe vindt je swapmaatje het pakketje wat jij in elkaar hebt gezet.

Kort zal ik ons even voorstellen. Ik ben Liset (33) en de moeder van Jill die inmiddels een half jaar is. TotWhat's on mama's mind jill gastblog voor kort was ik fulltime thuismama, maar heb sinds kort weer een baan. Ik werk als HR-assistente bij de technische Universiteit in mijn woonplaats. Een mooie combinatie, 24 uur werken en de rest lekker met mijn meisje.

Babyswap
Wij doen mee aan babyswap, omdat ik het leuk vind om iemand te verrassen en het uiteraard leuk vind om verrast te worden. De weken dat ik ermee bezig ben, koop ik altijd iets als ik in de stad loop. Is het niet voor mijn knutsels, dan wel een leuk shirtje of iets liefs voor de mama. De vorige swap, paste dan ook niet in een doos en heb ik met tape iets moeten fröbelen. Via de facebookgroep van alle mama’s die afgelopen april een kindje hebben gekregen kreeg ik te horen dat er babyswap was en na het inlezen hiervan werd ik meteen enthousiast.

What's on mama's mind moodboard jillDe eerste keer maakte ik een pakketje voor een babymeisje en nu bij de tweede swap een stoer jongetje. Ontzettend leuk om voor een jongetje te shoppen. Al die stoere kleertjes en dingetjes. Ook moest ik weer een eigen moodboard maken en deze keer heb ik het bijna niet anders gedaan dan de vorige keer. Ik vind het vooral leuk dat mama’s zelf hun inspiratie op doen en aan mijn instagram account, lisetje83 is er genoeg te zien over mijn leven en die van Jill. Ik vind ook dat het gaat om het gebaar en dat de mama er liefde en moeite in heeft gestopt. Dat kan bijna niet misgaan. We zijn wel echt van de stoere kleertjes. Als tip geef ik mijn swapmaatje geen knuffels in het pakketje te doen, want daar hebben we een overvloed aan. Jill vindt het heerlijk om in bad te gaan en mama vindt het fijn als ze lekker ruikt. De tiny editie van Rituals zijn dan ook onze favoriet, maar de andere lijnen vind ik vooral lekker. Ook hebben we nog een aantal lege plekken aan de muur op haar kamertje.

Toen ik het moodboard van mijn swapmaatje kreeg, werd ik meteen enthousiast en ben meteen online gegaan om inspiratie op te doen. Die week gingen we op vakantie dus op vakantie heb ik al een aantal leuke dingetjes kunnen scoren. Een cadeautje voor de mama en een cadeautje voor de kleine stoere man. Aanstaande weken gebruik ik om wat te knutselen en om het pakket verder compleet te maken. Verder is Pinterest mijn favoriet om verdere inspiratie op te doen.

We hebben er zin in!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *