Gastblog babyswapnl door Marloes

What's on mama's mind babyswapDeze editie (herfsteditie) van de baby- en peuterswap op instagram zijn er in het totaal vier gastbloggers. Nummer vier lees je hier, deze leuke gastblog is geschreven door Marloes.

#babyswapnl door Marloes (@_mloes)
Midden in de nacht tijdens het voeden van mijn kleinste meisje scroll ik door de foto’s op Instagram. Met de telefoon in de hand val ik in ieder geval niet in slaap. 😉
Ik zie allemaal foto’s met mooi ingepakte kado’s en lieve berichtjes van blije mama’s aan elkaar. Wat veel love & happiness! Dat wil ik ook… Mental note: inschrijven voor de #babyswapnl op 21 september (dat duurt nog veel te lang)!

Ik ben Marloes, 31 jaar en mama van twee mooie meiden. Pien van 3,5 jaar en Jip van 4 maanden. En alweer 9 jaar samen met Bas, ondertussen getrouwd en wel.

Met Pien knutsel ik graag gezellig samen op onze vrijdag. Zij zit ook altijd vol goede ideeën. Of ik zit nog iets te maken ’s avonds als de meiden in bed liggen. Een paar jaar geleden besloot ik mijn eigen kerstkaarten te maken, een heerlijke ouderwetse traditie. Ik vond het veel leuker dan ik van tevoren bedacht had. Het heeft me vele avonden beziggehouden. Ondertussen heb ik dit uitgebreid met kleuren, knutselen, handletteren en allerlei dingen die Pien en ik samen bedenken om te maken. SteedsWhat's on mama's mind moodboard meer DIY dus, heerlijk rustgevend vind ik. Verder houd ik steeds meer van (gezond) koken en bakken en ben ik dol op de tuin en mooie bloemen en planten.

In de zomer had ik verlof en heb ik veel tijd en ruimte gehad. Toen heb ik een voorraadje aangelegd met mooie inpakspullen en alvast wat kleine cadeaus gehamsterd. Wat leuk zeg die voorpret. Ik heb een moodboard gemaakt waarin vooral staat wat voor kleuren en producten wij van houden. Vrolijke prints en zachte kleuren houden wij van! En ik heb er een aantal merken / winkels in getagt. Daarmee geef ik hopelijk mijn swapmaatje voldoende houvast. Ook aan mijn Instagramfeed valt natuurlijk wel wat af te leiden. Een beetje chaotische feed, maar dat past dan ook wel weer bij mij.

Jip is nog maar een klein grietje, dus er valt nog niet heel veel te schrijven over waar zij van houdt. Tot nu toe is ze het eens met de smaak van haar ouders. Ze is vooral heel erg druk met eat, sleep, laugh, repeat. Eten is echt een hobby van Jip, in tegenstelling tot haar grote zus. Dat vinden wij wel genieten.

What's on mama's mind babyswapOp 21 september schrijf ik mij in en niet lang daarna heb ik een mail van Lauver. Ik ben blij met mijn swapmaatje! Wat een lieve mama met een lief meisje. Haar stijl past bij die van mij en bij mijn stijl van cadeaus inpakken. En ook een klein meisje, daar heb ik verstand van. Voor een jongen lijkt het me een lichte uitdaging om een pakket samen te stellen. Dat is natuurlijk weer leuk voor een volgende keer.

Ik doe een kaartje op de bus om mijn swapmaatje vast een beetje in spanning te brengen. Ik heb ondertussen zelf nog niets van mijn swapmaatje vernomen. Ik vind het wel spannend hoor! Wat een bizar idee dat iemand iets voor mij aan het samenstellen is. Ik vind het zelf een superuitdaging om cadeaus te kopen en maken die passen bij de mama en kleine meid.

Pien vindt het ook heel interessant en helpt me goed mee. We maken samen een ketting en ze helpt me met confetti maken. Dat is feest! En het hele huis ligt ineens vol confetti, feestelijker krijg je het niet. Mijn swapmaatje kan de stofzuiger ook beter bij de hand houden.

Ik heb me niet ingehouden met de cadeaus, steeds zie ik weer iets leuks wat heel mooi bij de rest past. What's on mama's mind babyswapnlDeze week heb ik de doos toch maar ingepakt, het is een super pakket geworden vind ik. Ik ben tevreden en hoop dat de mama dat ook vindt!

De doos staat nu al een paar dagen te wachten, maar mag nog niet op de post. Ik wil wel graag wachten tot het laatste moment, beetje de spanning erin houden. Ik kijk steeds op instagram op #babyswapnl en zie de mooiste creaties langskomen. Wat maakt iedereen veel moois! En wat een talent hebben al die mama’s. Nu rest mij alleen het wachten op wat een andere mama voor mij heeft gemaakt. Maar als het met liefde en plezier gemaakt is ben ik blij. Zelf heb ik mijn pakket in het teken van liefde gemaakt, niets is zo liefdevol als kinderen en daar doen we dit ook voor.

Want alles is liefde! 💕

 

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *