Gastblog: Babyswapnl door Naomi

What's on mama's mind babyswapnlIk verwelkom de komende tijd een aantal gastbloggers. Zij vertellen hun ervaringen over de #babyswapnl of #peuterswapnl waar zij aan mee doen op Instagram. Hier lees je de eerste blog. Deze is geschreven door Naomi.

Wat de BabyswapNL en PeuterswapNL inhouden lees je in mijn eerdere blog. Elk kwartaal wordt deze georganiseerd door Lauver. Wil je ook met doen? 21 september start de volgende editie.

What's on mama's mind babyswap naomi

Even voorstellen

Naam: Naomi
Leeftijd: 26
Doet mee aan de: BabyswapNL
Dochtertje: Ivy (6 maanden).
Instagramnaam: nmi.ivy

 

 

 

Blog door Naomi

Hai! Mijn naam is Naomi (26) en mijn kleine vriendinnetje / dochtertje heet What's on mama's mind babyswapnl moodboardIvy (6 maanden). Wij staan bekend onder de naam nmi.ivy op instagram. Ik ben zoals men het tegenwoordig noemt een fulltime-mama! Naast het spelen, wandelen, gek doen en knuffelen heb ik stiekem een kleine verslaving genaamd Instagram. Ik plaats regelmatig foto’s van onze dagelijkse dingen en volg ik ook een aantal andere insta-moeders waarbij ik al een elke keer moodboards voorbij zag komen. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik toen de website lauver.nl maar eens gaan bekijken. Wat een onwijs leuk gebaar naar andere moeders en hun kindjes!

Aan de slag..! Eerst een moodboard maken voor ons. Mijn moodboard is geheel in stijl van Ivy haar kamer en wilde mijn swapmaatje die ons heeft de vrije hand geven als ze eventueel creatief is. En ik kan niet wachten op het eindresultaat !!!

Ik kreeg via de mail mijn swapmaatje toegewezen, gelijk even gluren.. Fijn! Ze gaf duidelijk aan wat ze leuk vindt voor haar kindje “kleuren, lievelingsaccessoires ect.” Hierdoor kon ik gelijk aan de slag en ben ik ook op Pinterest onder bepaalde zoektermen gaan zoeken voor inspiratie.

Hier geef ik je vast een tipje van de sluier: (Kim van What’s on mama’s mind heeft even (heel opvallend) de naam weg gephotoshopt van de kleine gelukkige).

What's on mama's mind babyswap naomi 3 What's on mama's mind babyswap naomi

 

 

 

 

 

Inmiddels hebben wij alle cadeautjes al binnen voor de moeder en haar kindje en ben ik druk aan het inpakken!

What's on mama's mind babyswap naomi 2

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *