Gastblog: Hanna 2 jaar en haar verjaardagsoutfit

Vandaag komt Sinterklaas aan. Maaike maakte een blog met twee leuke outfits voor een jongen en een meisje om Sinterklaas mee te ontvangen tijdens de intocht. Morgen is Maaike’s dochtertje Hanna jarig, ze wordt 2 jaar! Daar hoort ook een outfit bij. Hiep hiep hoera voor Hanna! En voor jullie want als je verder leest zie je dat er dit weekend leuke kortingen zijn voor jullie!

De verjaardag van het Kleine Kaboutertje

19 november dan is het alweer 2 jaar geleden dat ons kleine kaboutertje op deze wereld kwam en ons leven behoorlijk heeft veranderd. De eerste weken alleen al, hebben we anders ervaren dan dat we ons hadden voorgesteld. Ik schreef al eerder over Hanna die dysmatuur te wereld kwam, lees hier mijn blog over all for small.

Verjaardagsoutfit Hanna Kabouter Kinderkleding

Gelukkig is dat allemaal goed gekomen. Een kleine kabouter die vanaf volgende week dan ook alweer voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaat. Wat een verandering zeg. Voor haar, maar ook voor ons, haar ouders.

Sinterklaas en een verjaardag

We gaan dit weekend een gezellig feestweekend tegemoet, niet alleen de verjaardag van Hanna maar ook nog eens de Sint die aankomt in het land. Dat willen we met jullie vieren door een leuke kortingscode te geven om niet alleen een leuke sint/kerst outfit te scoren maar ook alvast voor de sint kadootjes. De kortingscode kun je vinden onder de ballonnen in de shop Kabouter Kinderkleding! Dus ik zeg neem snel een kijkje. (Geldig 18 en 19 november 2017).

Verjaardagsoutfit Kabouter Kinderkleding

De verjaardagsoutfit

Voor Hanna stelde ik uiteraard een toffe verjaardagsoutfit samen die ik graag met jullie wil delen:

De geweldige jurk van nOeser is toch wel een ultieme feestoutfit en niet alleen voor een verjaardag maar ook met sint en kerst kan je hier toch echt wel mee showen! Een leuke maillot eronder en een paar lekkere kniesokken en de outfit is af!

Verjaardagsoutfit Kabouter KinderkledingVerjaardagsoutfit Kabouter Kinderkleding

 

 

 

 

 

 

 

En ppssstttt…… op deze jurk, de feestjurk van Hanna krijg je alleen dit weekend 50% korting!!! Op is op…, dus wees er snel bij.

Wij gaan lekker feest vieren.

Fijn weekend!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Gastblog: Hanna 2 jaar en haar verjaardagsoutfit

    Els

    (18 november 2017 - 21:43)

    Heel veel plezier dit weekend en gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *