Gastblog: Instagram baby Playdate door Kim

Vandaag weer een blog van mijn gastblogger: Kim. Dit keer vertelt ze over een playdate die werd georganiseerd door een aantal moeders die Kim van Instagram kent. Lees gauw:

What's on mama's mind playdateInstagram baby Playdate 2.0

24 september was de dag dat er weer een playdate georganiseerd werd en waar ik speciaal mijn werk dagen voor geruild heb om erbij te zijn. Want, wat lijkt het mij leuk om alle kindjes en mama’s die ik volg op Instagram een keertje in het echt te zien.

Ik was wat te laat, maar gelukkig was ik niet de enige en stond er een groepje te wachten voor de ingang van de speelplaats van park Austerlitz. Na mij voorgesteld te hebben zijn we naar de rest op de speelplaats gelopen.

Wow, wat een grote groep! Wel spannend hoor zo af te spreken met vreemden. Het was een grote verscheidenheid aan kindjes maar allemaal even stoer. Monochroom was de kleur van de dag. De eerste indruk was dus meteen positief, ze kwamen allemaal heel aardig over.

De meeste kindjes vlogen meteen de speeltoestellen op. Mijn kleine meid kan nog niet los lopen en heb ik, na een broodje gegeten te hebben (het was tenslotte lunchtijd) op de grond gezet om de boel te ontdekken. Ik had een kleedje meegenomen maar dat heeft bij mevrouw toch geen nut, echt niet dat ze stil blijft zitten. Dat werd een “Vanish-wasje” ’s avonds, want helaas was het geen grassige ondergrond maar bos-aarde. Superleuk natuurlijk al die eikeltjes en dennenappels, maar heerlijk zwart.

Het duurde niet lang of andere kindjes kwamen erbij en werd het een gezellig onderonsje. Mama heeftWhat's on mama's mind Playdate Instagram Kim een beetje geprobeerd te converseren met andere mama’s tussen het opletten, “nee niet in je mond” en zachtjes roepen door. Dat was wat moeilijker dan ik mij had voorgesteld. De meeste mama’s waren ergens op de speelplaats om hun dreumes of peuter in de gaten te houden. Dat maakte het er niet makkelijk op, maar de kids hadden de tijd van hun leven.  Voor ik het wist was het alweer 2 uur en werden niet alleen de kinderen, maar ook de moeders moe.

Nog even een groepsfoto voor het nageslacht en de eerste vertrokken alweer.

Na een schone broek aan gedaan te hebben zijn wij ook voldaan vertrokken, want ondanks dat ik na lange na niet iedereen gesproken heb, heb ik leuke mama’s gesproken. Zodra Nikita kan lopen gaan wij weer naar een meeting.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

4 gedachten over “Gastblog: Instagram baby Playdate door Kim

 • 23 november 2016 om 12:08
  Permalink

  Super leuk, ik wilde graag mee maar wij zaten nog lekker op Curacao voor onze huwelijksreis. Bij playdate 3.0 hoop ik wel bij te zijn?

  Beantwoorden
  • 24 november 2016 om 13:46
   Permalink

   Ooh maar curacao is veel fijner..misschien dan tot de volgende keer.

   Beantwoorden
 • 21 november 2016 om 14:41
  Permalink

  Wat een leuke blog.zie het voor me.al die Moeders die eigenlijk allemaal het zelfde voelen en doen.en de Kids die hun eigen gang gaan.??

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *