Gastblog door Kim: Instagram baby playdate deel II

Kim van Smeerdijk schrijft regelmatig een gastblog op What’s on mama’s mind. Ze is heel actief op Instagram en spreekt ook met andere moeders met kinderen af. In deze blog lees je over haar Instagram vriendschap met Naomi.

Kim van smeerdijkAanstaande zaterdag is er weer een Instagram baby playdate, nou ja echt baby’s zijn het niet meer maar spelen kunnen ze als de beste; een playdate, dus. (Zie vorige blog voor meer info over de baby playdate). Wij zijn dit keer helaas niet van de partij, maar dat mag de pret niet drukken.

Wij hebben vandaag (ik schreef deze blog zaterdag) onze eigen privémeeting met Naomi en dochter Ivy. Twee dames die ik een tijdje geleden ben tegengekomen op Instagram  (i.g ) waarbij het meteen klikte. Als ik nu een vent was geweest dan klonk dat misschien een beetje raar, haha, maar nee. We denken aardig hetzelfde over dingen en de twee kleine ladies schelen leeftijdsgewijs niet zo veel van elkaar,  wat het hartstikke leuke speelmaatjes maakt. Al zijn ze nu nog vooral in de speelgoed-afpakt-modus dan dat ze al echt samen spelen. Een playdate met zijn vieren wordt het dus.

Hoe het nou zo gekomen is dat we afspraken om elkaar te ontmoeten? Dat is door de babyswap gekomen. We mochten beide op deze leuke site een gastblog schrijven en kwamen zo in gesprek met elkaar. Na wat heen en weer gechat op i.g. hebben we nummers uitgewisseld en ging het gechat, dat kunnen wij namelijk heel goed, verder via WhatsApp.  En daar gaat het dagelijks nog steeds op door om de dag door te nemen. We zijn toen samen gaan shoppen voor cadeautjes voor de swap en een vriendschap was geboren. Het voelde meteen goed. Geen vreemde ongemakkelijke stiltes, nee gewoon gezellig alsof het nooit anders is geweest.

Na ‘s nachts nog wat loos alarm over oortjes of tandjes heen en weer geappt te hebben spraken we, What's on mama's mind playdate kim van smeerdijkdeze keer, bij mij af. We wonen een uur van elkaar vandaan en afgelopen twee keer ben ik haar kant op gekomen. We hadden meerdere opties om te doen: Punt 1 op de agenda stond langs Deborah van de leuke webshop Little Lauren Store te gaan, die toevallig om de hoek woont, om  daar onze bestelling haarclipjes op te halen. Dat werd kleppen en voor we het wisten was de middag al bijna voorbij. We hebben snel nog wat foto’s gemaakt van onze aankoop en toen waren de kids het zat. Dat werd geen indoorspeeltuin meer voor hun.

Wij hebben veel plannen waaronder naar het Sprookjeswonderland gaan, maar de eerst volgende keer zal het de Negenmaandenbeurs zijn, die dit jaar een peuterplein er bij heeft. De indoorspeeltuin staat ook nog op de lijst, gewoon omdat wij mama’s dat ook leuk vinden. Wie wil nou niet nog een keer de ballenbak in.

Kim van Smeerdijk schrijft met regelmaat gastblogs op What’s on mama’s mind. Kim is eigenaresse van webshop Van Smeerdijk. Ze maakt t-shirts voor jong en oud met een eigen tekst, maar ook tassen, huisdecoratie en kaarten kunnen met een persoonlijke boodschap gemaakt worden. Je kunt haar ook volgen op Instagram en Facebook.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *