Gastblog door Kim: Negenmaandenbeurs

Kim schrijft regelmatig een gastblog op What’s on mama’s mind. Kim ging naar de Negenmaandenbeurs, hoe vond ze het?

What's on mama's mind negenmaandenbeurs KimNegenmaandenbeurs 2017

Met vermoeide benen lig ik om 20.30 uur al in bed. Na een supergezellige Negenaandenbeurs dag ben ik er maar snel ingekropen. Niet zozeer om te slapen maar lekker relaxt bij te komen met een tv programmaatje erbij. Kleine dame was ook kapot en ligt al in dromenland.  Negenmaandenbeurs? hoor ik je zeggen. Ja dit jaar was er een Peuterplein en behalve dat wil ik ideetjes op doen voor een peuterbed.

Vorig jaar ben ik er met mijn moeder geweest. Dit jaar ga ik met Naomi en Deborah die ik beide via Instagram heb ontmoet. (Zie eerdere blog )

Voordat we de drukte in gaan zijn we eerst nog even patisserie Tout ingegaan om de heerlijkste Macarons te kopen. Rond 12:00 uur waren we er klaar voor. Net buiten het RAI-gebied geparkeerd te hebben betekende door de regen lopen. Kaartjes hadden we online geregeld dus konden we gewoon doorlopen. Na de basis behoefde en onze natte haren gefatsoeneerd te hebben gaan we naar binnen.

Echte Hollanders

Het Kruidvat stond er weer met hun shoppers om weg te geven en is ook de eerste grote stand die je ziet bij binnenkomst. We hadden een coupon voor een gratis anti lek beker. De start begon al leuk. Ook van Oogappel hadden we een coupon voor een gratis speenketting van Elodie details. In het begin is er veel echt babyspul maar langzamerhand kwamen er ook deelnemers met producten voor dreumes en peuter. Hero had een mooie stand waar je een fles melk kon maken en bij aankoop van 2 blikken een What's on mama's mind negenmaandenbeurs Kim.jpgsuperleuke gepersonaliseerde rugtas kreeg. Prenatal had draakje rondlopen. Aangezien Nikita gek is op knuffelbare dingen was draakje wel een heel groot ding om te knuffelen. Na veel knuffels hebben we haar weg moeten sleuren. Op naar de volgende mascotte. Ook bij Prenatal kon je een gratis cadeautje ophalen bij het laten zien van hun gedownloade app op je telefoon. We zijn niet voor niets Hollanders.

Spenen, spenen, spenen

Ik ben zelf weg van het merk MaM. Hun spenen zijn mooi fijntjes en ze hebben die ook met natuurrubber. Daar heb ik dan ook weer twee nieuwe spenen gehaald. Je kan niet genoeg fopspenen hebben. Ik ben ze namelijk altijd kwijt. Terwijl Naomi en Deborah liever de spenen van Suavinex wilden hebben. Ik moet toegeven dat die ook wel erg mooi zijn. Zij hebben ook super leuk kinderservies wat ik wel wil hebben, maar daar niet stond helaas. Via Nuk waar we voor een zwangere vriendin nog een gratis fles en fopspeen haalde naar de Bambix-beer toe. Daar ging Nikita weer. Volgens mij kon je haar niet gelukkiger maken. Ze kroop helemaal in hem. Bambix was de stand die mij wat nieuws heeft geleerd.  Bambix was lekkere gerechtjes aan het maken waar ik zelf nooit op was gekomen.  Nikita wil geen pap, op geen enkele manier. Nou is dat naar mijn mening niet heel erg maar moet ik wel aan haar Calcium en Vwzel inname denken. Op deze manier kon ik er toch genoeg vezels in krijgen en het ook nog mengen met groente. Wat helemaal geweldig zou zijn. (Volgende blog meer hierover) Van het weekend maar eens uitproberen.

What's on mama's mind negenmaandenbeurs Kim.jpgLopen

Nikita wilde het liefst alleen maar lopen. Niks buggy. Daar had ik al rekening mee gehouden en haar armbandje van ring-rings.com om gedaan waar ons telefoonnummer op staat. Tevens had ik een rugtasje in de vorm van een hond mee waar een riem aan zat. Ik noem het maar een hondenriem. Ooit van iemand gekregen en ver weg in de kast gelegd. Ik vind het verschrikkelijk maar voor deze keer toch wel erg handig. Normaal mag ze gaan waar ze wil maar hier vind ik het toch een beetje spannend om haar kwijt te raken. Zelf had ze er geen last van en vond ze het hondje juist wel leuk.

Na een lekker taartje gebruncht en broekjes verschoond te hebben op naar de volgende hal.

Het peuterplein viel mij eigenlijk tegen. Woezel en pip had een prachtige grote stand en waren er om een verhaaltje voor te lezen. Nikita was intussen in slaap gevallen en heeft er niks van mee gekregen. Het Nijntje speelplekje was niet interessant genoeg voor Ivy en daar zijn we dan snel bij doorgelopen. Het webshop straatje was naar mijn mening kleiner als vorig jaar maar dat kan ook mijn verbeelding zijn geweest. Ik heb er niet veel nieuws gezien. Veel kleding wat zelf geprint wordt, wat ik zelf ook kan en dus voor mij niet interessant is, maar eerder frustrerend dat er zo veel van bestaan.

Al met al hebben we er vijf uur vertoefd. Hebben we het super gezellig gehad en zijn we met wat leuke items en nieuwe ideeën weg gegaan. Toch jammer dat we er volgend jaar uit gegroeid zijn. Wie organiseert er een kleuterbeurs? Dan ben ik van de partij.

Kim van Smeerdijk schrijft met regelmaat gastblogs op What’s on mama’s mind. Kim is eigenaresse van webshop Van Smeerdijk. Ze maakt t-shirts voor jong en oud met een eigen tekst, maar ook tassen, huisdecoratie en kaarten kunnen met een persoonlijke boodschap gemaakt worden. Je kunt haar ook volgen op Instagram en Facebook.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *