Gastblog Kim: Op wintersport met kinderen

Vorig jaar gingen wij voor het eerst op wintersport, wij werden toen meegenomen door de familie. We hadden niet verwacht dit jaar weer te gaan, maar het mocht zo zijn dat we weer werden uitgenodigd door onze familie om mee te gaan. Gratis en voor niets, behalve eten en het skiën zelf.

Gastblog kim over wintersport met een peuter

Nu kunnen wij niet skiën en om de kosten te drukken, aangezien we sparen voor ons nieuwe huis, gaan we deze keer ook nog niet op les.  Wel moest er weer nieuwe kleding gekocht worden, want kleine meisjes blijven niet klein.

Op Wintersport met weinig budget

De kleding voor Nikita heb ik weer bij de Lidl online besteld, prima kwaliteit voor een goeie prijs. Haar moonboots waren een koopje bij de tkmax, polo boots voor 15 euro, vette mazzel daar mee. Thermoskleding kreeg ik van mijn vriendin die 2 dochters heeft en muts en sjaal gewoon van de Wibra.  Zelf kocht ik mijn broek bij de Decathlon en daar heeft papa ook schoenen voor weinig gehaald aangezien we zijn schoenen hoogstwaarschijnlijk in de berging hebben liggen waar we niet bij kunnen. Het leed dat verhuizen heet.

Gastblog kim over wintersport met een peuter

Als je niet veel te besteden hebt kan je dus best wat leuks vinden voor weinig. En durf aan vrienden te vragen of je wat mag lenen. Het is tenslotte maar een week.

We hebben super mooi weer gehad. Het was veel te warm voor de dikke truien die ik mee genomen had. We hadden prachtig wandel- en fotografieweer. We hebben lekker lang geluncht en rustig aan gedaan. Op wat verhoging na bij Nikita, was het perfect.

Na een dagje rustig aan in het hotel was ze gelukkig weer de oude. Er is in Filzmoos behalve skiën niet veel te doen.

Gastblog kim over wintersport met een peuter

Dagje zwemmen, wandelen, middagje met de paardenslee mee en rodelen. We hadden een kleurboek, auto’s, boekjes en natuurlijk knuffels mee zodat ze zich ook vermaakt als we een spelletje speelde of drankje dronken na de wandeling. Verder heeft ze genoeg aandacht van de familie gekregen wat nu weer even afgeleerd moet worden nu we weer thuis zijn.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *