Gastblog Kim: Woezel en pip en de tijdmachine

Kim vertelde over de maand januari in haar vorige blog. Nu vertelt ze over haar bezoek aan de voorstelling: Woezel en Pip en de tijdmachine.

Woezel en Pip en de tijdmachine

Eindelijk naar het theater

Nikita en ik zijn eindelijk naar een theatervoorstelling geweest. Iets wat al zeker een jaar op mijn lijstje staat om te doen. Elke keer kwam er wel wat tussen, of was ik gewoon te laat met kaartjes kopen. Deze keer niet. Op het laatste moment wist ik of we konden gaan en heb toen snel kaartjes gekocht. Eigenlijk wilden we samen met papa gaan, maar er waren, helaas, geen 3 zitplaatsen meer naast elkaar verkrijgbaar. Daardoor hebben we de keus gemaakt om met z’n tweeën te gaan.

Woezel en Pip in Purmerend

Op een zondagmiddag bracht papa ons naar het theater in Purmerend. Om daar naar de voorstelling van Woezel en Pip en de Tijdmachine te gaan. Ik had de late voorstelling gekozen zodat Nikita daarvoor nog even kon slapen en goed uitgerust naar de voorstelling kon. Daar aangekomen was het in de hal reuze druk. Ik besloot eerst maar even naar het toilet met haar te gaan, voordat het te laat zou zijn en we weer broeken moesten verschonen. Daarna mochten we de zaal in.

We hadden mooie goed zichtbare plekken op rij 6. Voor de kinderen hebben ze verhogende zitjes die je kan pakken zodat ze ook niks kunnen missen als een volwassene voor ze zit. Nikita vond het wel een beetje spannend toen we zaten en vroeg waarom het licht uit ging. Maar toen het doek open ging zat ze verwonderd naar het podium te kijken.

Ik vond het heel geslaagd. Het was grappig, tikkeltje spannend en een beetje leerzaam ook nog. Er was leuke interactie met het publiek. De kinderen deden super goed mee en voordat je het door had was het uur alweer voorbij.

Nikita vond het super leuk en heeft samen met haar Woezelknuffel heerlijk gedroomd. Ze wilde de volgende dag wel weer en ook naar alle andere voorstellingen die in het boekje van het theater stonden. Nu gaat dat hem niet worden, maar we hebben wel al geboekt voor de Paw Petrol voorstelling in de RAI Amsterdam in augustus. Deze keer samen met papa erbij. En wie weet komt er tussendoor nog iets op ons pad.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Woezel en Pip en de tijdmachine
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *