Gastblog Kim: zwemles

Weer een nieuw avontuur op de blog, dankzij blogger Kim, want ze schrijft over zwemles met haar dochtertje Nikita.

Zwemplezier

Vanaf een maand of vier gaan wij al naar babyzwemles. Eerder mocht ook al,  maar daar vond ik haar nog te klein voor. Elke woensdag proberen we te gaan. Zo willen wij zorgen dat ze geen watervrees heeft op het moment dat ze voor haar A-diploma moet. Zelf had ik op mijn vijfde al mijn A en B diploma. En vind ik het belangrijk dat zij ook zo snel mogelijk kan zwemmen, aangezien wij in een waterrijk landje wonen.

zwemles

Ik vind het namelijk al spannend als we  bijvoorbeeld naar de eendjes gaan. Ze zal er maar invallen vanaf het bruggetje. Of als wij op de camping van oma zijn. Daar zit geen hek tussen het zwembad en de speeltuin. Natuurlijk let je op, maar toch vind ik dat niet prettig, ze is razendsnel. Helemaal als we op het terras zitten en zij lekker aan het spelen is, kijk ik toch krampachtig of ze niet naar het zwembad loopt. Zo zijn er nog wel meer momenten om op te noemen en ben ik blij als die A op zak is.

Zwemklasjes

Omdat we snel zijn begonnen groeit ze netjes mee met de groepen en gaat ze automatisch in een volgend klasje als ze daar klaar voor is. Voor nu houden we het bij zingen, springen, blazend onderwater de tunnel door, krokodillen over de lijn en als een aap langs de kant overpakken en met een sprong het water in.

zwembad gastblog kim

Vanaf kleins af aan organiseert het zwembad waar wij zwemmen elk jaar Teddybeerzwemmen voor de kleintjes. Dan krijgen ze na een les een diploma. We volgen een gewone les. Haar meegenomen teddybeer zit op een stoel mee te kijken met misschien oma en opa die ook mee willen. Doen ze die les goed mee dan krijgen ze een teddybeer diploma. Daar zit dan een teddybeer applicatie bij voor op de badkleding, welke nog veel te groot is, maar het idee is leuk. Gewoon een leuke herinnering aan jouw zwemlessen met je kleintje. Vorig jaar kregen wij teddybeer brons, dit jaar gaan we voor teddybeer zilver.

Ons waterratje doet het super goed en samen op de foto met de grote beer is nog het aller leukst. Op naar goud!

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *