Gastblog: Peuterswap door Wilmy

What's on mama's mind babyswapnlIk verwelkom een aantal gastbloggers. Zij vertellen hun ervaringen over de #babyswapnl of #peuterswapnl waar zij aan mee doen op Instagram. Hier lees je de derde blog. Deze is geschreven door Wilmy.

 

 

 

Even voorstellen:What's on mama's mind wilmy
Naam: Wilmy
Leeftijd: 35 jaar
Dochter: Liz (2 jaar)
Doet mee aan de Peuterswap
Instagram naam: huisjeboompjebaby

Yeah, een peuterswap! Dit was mijn eerste reactie toen ik de oproep van Lauver.nl zag. Zelf doe ik al ruim anderhalf jaar mee aan verschillende swaps. Sterker nog, ik beheer op Facebook de groep DIYswap.

What's on mama's mind wilmyMijn naam is Wilmy Sonnemans (IG: huisjeboompjebaby), 35 jaar en al 5,5 jaar verliefd op Danny. Op 6 maart 2014 werden we papa en mama van een prachtige dochter. Liz is nu een eigenwijze, vrolijke, sociale en grappige peuter van 2 jaar.
Dit keer doe ik mee aan de peuterswap. Wat had ik graag aan beide meegedaan, maar ondertussen doe ik met nog twee swaps mee. Een echte hobby dus, haha!

Want, wat is swappen toch leuk. Als ik een naam binnenkrijg, ga ik gelijk rondsnuffelen op Pinterest. Met de interesses van mijn maatje en het thema ga ik aan de slag. Ik sla alles op wat ik leuk vind en daarna maak ik een lijstje.

Ik vind het leuk om dingen te kopen, maar ook om dingen te maken. Het creatieve komt dan in mij naar boven. Zo ben ik voor deze swap iets aan het maken voor de mama. Iets met foto’s en een bloempot. Meer zeg ik niet, haha!
What's on mama's mind wilmy
Het hielp mij enorm om naar andere swaps te kijken. Wat maken zij, wat doen zij erin en hoe ziet het eruit? Ik merkte wel dat ik de persoonlijke touch aan een swap erg kan waarderen. Dan zie je dat een swapmaatje er tijd in heeft gestoken. Daarom plaats ik ook altijd een moodboard. Je ziet dan waar mijn interesses liggen. In dit geval de interesses van Liz.

Voor het eerst maakt iemand een swap voor haar. Super leuk!

Elke keer als er hier een swap binnenkwam, hielp ze me maar al te graag met het uitpakken van de cadeaus. Een feestje voor ons beiden. De meesten deden er ook iets voor haar bij. Dan was het feest compleet.

Nu zal alles voor haar zijn. Ik kan niet wachten om haar reactie te zien!

What's on mama's mind foto wilmy

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *