Gastblog peuterswapnl door Shirley

What's on mama's mind gastblog shirleyDit is de tweede gastblog voor de herfsteditie van de babyswap en peuterswap georganiseerd door Lauver. Liset trapte af met haar gastblog over de babyswap. Nu lees je een blog van Shirley.

Hallo allemaal. Mijn naam is Shirley. Mijn intagram naam is @shirleyichigo. Ik ben 23 jaar en ik ben moeder van twee aapjes. Aapje nummer 1 heet Kimora en ze is op 11 oktober 2013 geboren. Aapje nummer 2 heet Rinji en hij is op 10 oktober 2014 geboren. Zo vlak achter elkaar? Ja, zo vlak achter elkaar. Dat is de wens vanuit mijn man. Hij wilde graag dat zijn kinderen met elkaar kunnen opgroeien.

Ik doe voor het eerst mee met de peuterswap. Ik heb nog nooit mee gedaan met de babyswap. Ik hoorde pas een paar maanden geleden voor het eerst over de baby-/peuterswap. Een vrouw waar mee ik online praat over de zwangerschap en kinderen had met de vorige editie meegedaan met de peuterswap en het zag er zo gezellig uit dat ik ook interesse kreeg.

shirleyshirley-1Ik ben gaan kijken wat het precies is en waar ik mij kon inschrijven.  Zodoende kwam ik op het instagramaccount van @Lauver.nl terecht.

Ik ben zo iemand die het heel erg leuk vindt om cadeaus te geven aan iemand anders. Het inpakken pak ik het liefst creatief en origineel aan. Ik word er gelukkiger van om te geven dan te krijgen, kun je wel zeggen. Daarom doe ik graag mee met de peuterswap, zodat ik was moois kan maken.

Ik heb al een beetje idee hoe ik de cadeaus ga inpakken. Mijn swapmaatje is gek op pastelkleuren. Die kleuren ga ik terug laten komen in het inpakpapier. Ook ben ik van plan om iets te kopen voor het kleine broertje. Waarschijnlijk wordt dat babyspeelgoed, omdat hij nog maar klein is.

Verder is alles ook nog een verrassing voor mij. Ik weet natuurlijk nog niet precies wat of waar ik alles ga kopen. En of ik wel binnen mijn budget blijf, haha. Ik vind het ieder geval heel erg spannend.
Dit is mijn moodboard trouwens.
What's on mama's mind moodboard

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *