Gastblog van Bloggende Mama 2.0

What's on mama's mind peuterswap Na de gastblogs van Liset en Shirley hebben we nog een gastblog over zowel de #babyswap als de #peuterswap. Deze komt van een collegablogger af: Blogende Mama2.0

Hallo lieve lezers van mamas-mind.nl,

Blub, ik schrijf deze blog terwijl ik in bad lig. Geen zorgen om mijn telefoon, die is waterdicht. Heerlijk relaxen na een leuke, maar ook drukke dag met mijn 3 kindjes. Ai, ik begin gewoon te schrijven zonder mij eerst voor te stellen. Fail! Komt vast door de spanning. Ik schrijf zelf af en toe een blog voor mijn uhhh hooguit 10 volgers *schaam*. Nu mag ik opeens voor het grote publiek schrijven! Bedankt voor deze kans.

Voorstellen, dat ging ik doen. Ik ben een Brabantse mama van 3 kinderen. Een meisje van 6 (groep 4), What's on mama's mind peuterswap een jongen van 3 (duurt nog veeeeeel te lang voor hij naar school gaat) en een babyjongetje van 9 maanden (blijf nog maar lekker lang bij mama). Papa is al bijna 40 (37 lol) en we hebben ook nog een hond, Chef.

Ik blog dus op Blogger onder de naam Bloggende Mama 2.0 en onder die naam ben ik ook op Instagram te vinden. Naast bloggen heb ik meer hobby’s dan het maximale aantal tekens voor deze blog toelaat. Laat ik het omschrijven als “creatief bezig zijn”. Klinkt heerlijk kneuterig. Boeiend!
Sinds een paar maanden ben ik, een soort van, verslaafd aan swappen. Ik lijd aan een zeer ernstige en niet te genezen vorm van swapperitis. Bij deze wil ik je waarschuwen. Het kan namelijk zijn, dat als je verder leest, jij deze zeldzame aandoening ook krijgt. U zijt gewaarschuwd.

What's on mama's mind peuterswap Goed, daar komt het. Uitleg over Swappen. Je schrijft je in en krijgt vervolgens een swapmaatje toegewezen. Jouw swapmaatje plaatst een moodboard (dat is een collage met dingen die ze leuk vindt) en jij doet dat ook weer op jouw beurt. Aan de hand van het moodboard ga je een pakket samenstellen met gekochte en gemaakte cadeautjes. Die zelfgemaakte cadeautjes noemt men op Instagram DIY-cadeautjes. Dat alles pak je leuk in en verstuur je op de afgesproken datum naar je swapmaatje. Als jij jouw pakket binnenkrijgt, plaats je een foto om je swapmaatje te bedanken.
Om de voorpret te vergroten, plaats je sneakpeeks van de cadeautjes die je aan het maken bent. Weet je wat ik me nou afvraag. Zouden al die woorden die ik net heb gebruikt al in de Van Daele staan? Sneakpeek, moodboard, swapmaatje, swap en DIY-cadeau.

Hopelijk zijn jullie inmiddels wijzer geworden wat betreft het fenomeen swappen. De vraag hierboven wacht nog op antwoord.

Lauver organiseert regelmatig swaps, namelijk de babyswapnl en de peuterswapnl. Ik doe momenteel What's on mama's mind peuterswap aan beide voor de tweede keer mee. Mijn babyswap staat klaar voor verzending. De peuterswap is nog groeiend. Op Instagram heb ik deze week wat sneakpeeks geplaatst. Zo heb ik hele leuke kaartenhangers gemaakt voor mijn swapmaatjes.

Dat winkelen en freubelen is heerlijk om te doen, maar wat zeker even leuk is, is het ontvangen van de swap.  Wat was mijn boef blij toen hij een paar maanden geleden een superheldenpakket kreeg. Je had dat koppie moeten zien! Stralend! Er zat een zelfbedrukt shirt in, superheldendouchegel (driedubbele woordwaarde) en nog veel meer. Mijn kleinste ventje kreeg een compleet nieuwe outfit, ook handgemaakt.

Om een kort verhaal lang te maken, zeg ik “schijt aan swapperitis”. Doe eens mee. Volg Lauver op Instagram of volg mij, dan kun je er ook niet omheen. Ik ben een swapspammer (weer een woord dat je niet zovaak hoort).

Stuurt iemand deze blog even door aan de firma Van Daele?
Thanks en tot de volgende blog.

Gruss,
Bloggende Mama

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Gastblog van Bloggende Mama 2.0

  marieke

  (17 oktober 2016 - 20:07)

  Wat een heerlijke blog om te lezen! 🙂

  Kim

  (17 oktober 2016 - 18:22)

  Heerlijk geschreven. Ik ben weer vrolijk en het helemaal eens met alles, gewoon mee doen. Kom maar op van daele.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *