Gastblog: babyswap door Kim deel 2

What's on mama's mind babyswapnleen gastblog over de babyswap. Kim heeft al een blog geschreven, nu lees je het vervolg.

 

 

 

Door Kim

De dag van verzenden komt nu wel heel dichtbij dacht ik 21 juli, de donderdag voor dat we uiterlijk What's on mama's mind gastblog foto nikitazouden verzenden. Ik moest alles nog inpakken en mijn laatst bestelde cadeautje was ook nog steeds niet binnengekomen. Op Instagram verschenen de eerste gezellige foto’s al en de vreugde werd steeds voelbaarder. De zenuwen stegen mij toen toch wel naar het hoofd. Dat werd dus weer op het laatste moment versturen, iets waar ik een hekel aan heb, maar goed het is even niet anders. Nu alleen hopen dat het nog op tijd binnen komt.

Even passen en meten of het in  het doosje past en versturen maar…of?
Gelukkig kwam zaterdag het cadeautje binnen en kon het inpak feestje beginnen. Even passen en meten of het in  het doosje past en versturen maar…of?

 

What's on mama's mind ksvu.jpgHelp waar is het mailtje van Lauver met het adres? O nee, ook dat nog dacht ik, daar gaat de deadline… Ik weet niet hoe ik het altijd doe maar organisatorisch ben ik geen talent en mailtjes hoe goed ik ze ook bewaar verdwijnen nog wel eens, misschien berg ik ze te goed op. Uiteindelijk is mijn pakket een dag later op dinsdag verstuurd en gewoon op tijd bij mijn swapmama aangekomen. Gelukkig!

De nieuwsgierigheid nam met het uur toe. 

Mijn eigen swap pakket kwam dinsdag binnen. Ik kreeg een whatsappje van mijn partner met het fotootje ervan. De hele dag heb ik het plaatje ervan op mijn netvlies gehad en de nieuwsgierigheid nam met het uur toe. Thuisgekomen heb ik het natuurlijk meteen uitgepakt met mijn kleine dametje, samen op tafel. Elk cadeautje moest ze zorgvuldig bestuderen maar zijn allemaal goedgekeurd.

Behalve dat mijn swapmaatje voor mijn dochter was wezen shoppen had ze er voor mij ook wat bij gedaan en dat wel op een heel speciale manier verpakt, namelijk als een mini mamaswap.
Zo leuk en attent, een cadeautje in een cadeautje. Het allerleukste wat ik van de babyswapnl vind, is omWhat's on mama's mind ksvu.jpg te zien wat andere mama’s voor je kopen, hoe je moodboard geïnterpreteerd wordt en de moeite die voor je genomen wordt.

Deze keer zat er een setje houten speelgoedborstel en spiegeltje bij wat ik nog nooit gezien hebt en superleuk vind maar ook schattige kniekousjes waar ik zelf nooit opgekomen was.

Het boekje en opbergmandje zijn favoriet, spulletjes erin spulletjes eruit, boekje open, dicht en weer open. Het voelde net als met kerst wanneer je de cadeautjes uitpakt. Wat zou er in zitten? Zou het leuk zijn? O, nog meer wat zou daar in zitten?
Mijn swapmama heeft het super gedaan, origineel, leuk ingepakt en gevarieerd.

What's on mama's mind ksvu.jpgZelf vond ik het deze keer moeilijker als de vorige keer, mede doordat het voor een jongetje was, maar ook omdat je toch aan een bepaalde verwachting wil voldoen. Iedereen was zo enthousiast vorige keer waardoor nieuwe swappers toch een bepaalde verwachting hadden en tja ga ik daar aan voldoen?

Mijn swapmama met zoontje Liam vonden het gelukkig leuk en mijn thema deze keer? nou die had ik eigenlijk niet, ik vond alles leuk. Bij het zien van haar moodboard draaide mijn hoofd overuren en kon ik geen keus maken zodoende heb ik van alles wat genomen, wolkjes voor in zijn kamertje, stoere pet en zelfgemaakt t-shirt, strandspeeltjes en zomers puzzeltje en natuurlijk wat voor mama ook.

Het was weer een groot feestje en gaan met veel plezier wachten op de volgende swap, eentje die iets specialer voor ons wordt aangezien dat dicht bij Nikita’s eerste verjaardag is.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

3 gedachten over “Gastblog: babyswap door Kim deel 2

 • 8 augustus 2016 om 21:08
  Permalink

  We konden niet wachten tot het binnenkwam, en toen het er eindelijk was wisten we natuurlijk niet precies wat we konden verwachten. Maar Liam en ik zijn er nog steeds super blij mee…!
  Zelf was het voor ons de eerste keer dat we meededen en dus nog een beetje onwennig. Volgende keer doen we weer mee, en dan struinen we net wat meer winkels af en doen we het wat meer op het gemak haha…. Dankjewel Kim

  Beantwoorden
  • 9 augustus 2016 om 13:07
   Permalink

   Wat een leuke reactie Mèlanie. Denk ook dat het een erg leuke swap is geweest voor jullie! Kim heeft het leuk gedaan!

   Beantwoorden
  • 9 augustus 2016 om 20:31
   Permalink

   Hoi melanie
   Dank je voor je reactie. Ben blij dat ik er een goede ervaring aan heb gegeven. Heb het met veel plezier gedaan.
   Liefs kim

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *