Geboortekaartjes Baby in Wonderland

What's on mama's mind geboortepost BeerMisschien zegt de naam Sioin Queenie Liao uit Californië je wel direct wat, maar misschien ook niet. Ik moest heel even nadenken. Als ik het volgende beschrijf, weet je dan over wie ik het heb? Sioin heeft, na de geboorte van haar zoontje Wengenn, hele bijzondere foto’s van hem gemaakt. Terwijl de baby lag te slapen, werd hij in een unieke sprookjeswereld gefotografeerd. Zo maakte ze hele bijzondere, gave en unieke foto’s.

Sioin werd met haar foto’s echt een hit op social media en kreeg zelfs een reclamecontract met Philips. Voordat ze doorbrak met deze foto’s was ze al fotograaf, maar met name geïnteresseerd in landschappen. Na de geboorte van haar eerste kindje verschoof ze die interesse naar het fotograferen van haar kleintje. Dat is iets waar je je als moeder wel in herkent denk ik. Door je kleintje gaat er een nieuwe wereld voor je open. Ik ben door het moederschap zelfs gaan bloggen over baby’s en zwangerschappen. Nou, voorheen had ik eerlijk gezegd helemaal niks met baby’s.

Geboortepost.nl (website voor geboortekaartjes) heeft nu een primeur. Je kunt namelijk exclusief bij hen, deze unieke foto-composities van Sioin als geboortekaartjes bestellen. Is het wat voor jou?

Met mijn tweede kleintje op komst (nog maar een paar weekjes te gaan) ben ik natuurlijk helemaal What's on mama's mind geboortepost.nl konijnbetrokken bij alles rondom zwangerschap en geboorte en dus greep dit meteen mijn aandacht. Ik heb veel zitten rondneuzen voor geboortekaartjes. Een geboortekaartje is iets heel unieks en bijzonders, vind ik. Dat moet geen standaard 13 in een dozijn kaartje worden. Zo vind ik het bijvoorbeeld ook heel speciaal om mijn eigen geboortekaartje nog te bekijken in mijn babyalbum. Het is iets wat je altijd bewaart. En daarom wil je dus liever niet dat standaard kaartje dat iedereen nu heeft, toch?

Als je er ook zo over denkt dan zou dit weleens bij je kunnen passen. Het is ook nog eens heel eenvoudig en helemaal niet duur (mijn mening). Al vind ik het nog wel lastig welke ik zou kiezen. Ze zijn allemaal zo bijzonder.

Hoe gaat het in zijn werk? Je maakt een foto van je kleintje en die verstuur je per e-mail naar geboortepost.nl. De foto wordt dan professioneel in het Baby in Wonderland geboortekaartje van jouw keuze geplaatst. Je betaalt ongeveer € 1,50 per kaartje (inclusief druk- en opmaakkosten en de envelop). Je kunt ze al bestellen vanaf vier stuks.

What's on mama's mind geboortepost.nl uil baby in wonderlandMisschien wil je wel gewoon een paar van deze unieke kaartjes voor op de babykamer. Dat kan natuurlijk ook. Eentje voor opa en oma, eentje voor een trotse oom en tante en voor in het babyalbum. Zeker de moeite waard.

Wil je ze bestellen? Ga dan gauw kijken naar deze geboortekaartjes op de website van geboortepost.nl.

Waar geboortepost.nl heel goed met je meedenkt, vind ik, is het volgende: je kunt de enveloppen al eerder ontvangen. Zo kun je rustig tijdens je zwangerschapsverlof alle enveloppen beschrijven of labelen. Reuze handig toch? Ook hebben ze zelfs een verzendservice, je kunt eenvoudig via excel je verzendlijst uploaden. Helemaal handig.

Ik ben heel benieuwd of jij ze zou bestellen.

De foto’s in deze blog zijn van Geboortepost.nl.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *