Geboortekistje met beschildering van geboortekaartje

kaartjeWij zochten een leuk kraamcadeau voor tweede van mijn broer. Op 5 januari j.l. werd dochter Sophie geboren. Bij zo’n prachtig meisje hoort natuurlijk een mooi kraamcadeau. Voor Lars hun zoon hadden we destijds een kinderstoeltje laten beschilderen met de afbeeldingen van het geboortekaartje erop.

Als je op Google zoekt vind je veel aanbieders van gepersonaliseerde kraamcadeaus. Zoals What's on mama's mind - jilliekado foto 2geboortestoeltjes, -tafeltjes, -klompjes en -kistjes. In een geboortekistje kun je leuk wat eerste spulletjes doen van je kleintje. Het eerste outfitje, haar eerste speen, je kraamvisiteboek, eventueel een dagboek, ga zo maar door.

Via via kwamen wij uit bij Jilliekado.nl. Het is natuurlijk fijn als je weet dat iemand er goed ervaringen heeft. Jill is makkelijk bereikbaar en ze overlegt goed met je wat je op het kistje wilt. Daarnaast is het resultaat prachtig.

Ze gaat heel What's on mama's mind - jilliekado foto 1deskundig te werk en maakt een mooi beschilderd kistje voor je. Zie hier links een foto van het kistje terwijl ze bezig is met de beschildering. Erg leuk om te zien in welke volgorde het gaat.

Jill stuurde mij een mailtje zodra het kistje klaar was. Ik kon er voor kiezen om deze op te halen of op te laten sturen.

Het kistjes wordt vervolgens mooi ingepakt en tot onze verrassing zat het helemaal gevuld met hartjes en een roze poppetje. Wat een service en mooie afronding. Bedankt Jill.

Ik raad je aan om gauw eens kijkje te nemen bij Jilliekado.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Geboortekistje met beschildering van geboortekaartje

    Sas

    (21 april 2015 - 21:05)

    Dit vind ik wel super tof! Ik heb geen kindje, maar lijkt me erg mooi om te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *