Geboortekussen met korting in april

What's on mama's mind fleurenzo geboortekaartkussenMijn zoontje ontving dit prachtige cadeau van Fleurenzo; een bedrukt geboortekussen. Hoewel hij inmiddels alweer twee is, vind ik het wel heel gaaf om zo’n kussen met zijn geboortedetails te hebben. We hadden voor hem nog niet eerder een dergelijk kraamcadeau gehad. Het cadeau was ook nog eens prachtig verpakt. Dus hij beleefde alleen aan het uitpakken al heel veel plezier.

Kraamcadeau
Hoe leuk is het om voor je kleintje een gepersonaliseerd kussen te krijgen of te laten maken. Ik zie steeds weer nieuwe leuke kraamcadeau ideeën voorbij komen en deze mag ook zeker genoemd worden.

Je kunt hem in de maand april bestellen met 20% korting, mazzel voor de kleintjes die de komende tijdWhat's on mama's mind geboortekaartkussen kraamvisite gaan krijgen, haha. Gebruik de volgende code: GBKapril20%
Bestellen kan via info@fleurenzo.nl. Een geboortekussen kost normaal € 22,50 en nu krijg je dus € 4,50 korting.

Het kussen van mijn zoontje heeft een mooi plekje gekregen op zijn slaapkamertje. Elke avond voor het slapen gaan lezen wij hem nog een boekje voor vanuit een stoel naast zijn bed. Deze koude kale stoel is dus eindelijk opgefleurd, dankzij Fleurenzo.

De kwaliteit van het kussen heeft mij verrast. Het is een erg mooi en stevig kussen en ziet er prachtig afgewerkt uit. Chapeau voor de creativiteit van deze dames. Mijn zoontje kan lekker stoeien met het kussen en wij zitten er heerlijk zacht in op zijn stoel. Dat het gepersonaliseerd is met zijn geboortegegevens maakt het ook een kussen dat je zeker gaat bewaren. Ik heb voor hem al een doos op zolder met allemaal spulletjes die ik wil bewaren voor hem, voor later. Maar deze blijft de komende tijd gewoon lekker op zijn stoel op de slaapkamer.

What's on mama's mind kamer fleurenzo2

Geboortekussen 

De geboortekussens zijn 45×45 cm, ze worden bedrukt en volledig handgemaakt. Er worden dus geen kussenhoezen ingekocht, maar helemaal met de handgemaakt door Fleurenzo.

Op de foto zie je het geboortekussen op mijn zoontjes stoel in zijn kamertje. Wij kozen voor een groene afwerking (sterretjes op de achterkant), omdat het mooi past bij het groenblauwe kamertje.

 

 

Fleurenzo
What's on mama's mind fleurenzo
Angela en Miranda zijn een creatieve moeder en dochter. Miranda is 15 jaar gediplomeerd bloemist en Angela knutselt al haar hele leven.  Alles bij Fleurenzo is handgemaakt. Van bruidsboeket tot knuffel.
Bij Fleurenzo zijn ze in 2011 begonnen met het maken van knuffels en kussens op bestelling. De geboortekussens maken ze sinds kort ook zelf.
Heb je een speciale wens of aanvraag, dan is dat vaak ook mogelijk. Maar zelf creatief bezig zijn, daar helpt Fleurenzo ook graag bij mee. Je kunt namelijk bij jezelf thuis of bij Fleurenzo workshops volgen.

Geboortekaartje namaken:
Ook de geboortekaartkussens die zijn nagemaakt aan de hand van een geboortekaartje zijn zeer de moeite waard om eens te bekijken. Deze kussens zijn ook 45×45 cm en kosten vanaf € 45. Bestellen kan via info@fleurenzo.nl

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *