Geboortemuisjes van De Ruijter

What's on mama's mind vera de ruijterWie kent De Ruijter niet? Van hagelslag tot vlokken, van gekleurde tot gestampte muisjes. Ik ben gek op muisjes, vooral op een beschuitje en ik heb mazzel want ik mag ze al even eten. Roze, muisjes. Want ons dochtertje is geboren en ze kreeg een pak roze met witte muisjes met haar eigen naam er op!

Superleuk zijn de pakjes geboortemuisjes van De Ruijter die je kunt personaliseren. Het is nog heel eenvoudig ook. Je gaat naar de geboortemuisjes applicatie via www.facebook.com/deruijter of www.deruijtergeboortemuisjes.nl.

Doorloop de stappen om je pakje te personaliseren
Kies voor de optie ‘Pakje muisjes + huls (€7,50)’
Klik op bevestig
Het pakje wordt naar je toegestuurd!

image


 

Ik vind zoiets hartstikke leuk als kraamcadeau. Het is uniek en persoonlijk. Als je net bent bevallen ben je meestal helemaal in de wolken en kan je haast niet aan iets anders denken dan je kleintje. In mijn geval zie ik de naam dan ook het liefst overal op terug, haha. Haast zoals in je middelbareschooltijd dat je verliefd was op iemand en zijn naam op alle pagina’s in je agenda zette. Of deden jullie dat niet? Nou mijn vriendinnetjes en ik wel hoor.

Een tijdje terug mocht ik van De Ruijter vijf van deze pakjes weggeven, wat ik toen heel leuk vond is dat mensen ook reageerden om ze cadeau te doen aan bijvoorbeeld hun jarige vader of opa. Dat is een prima idee natuurlijk, ook dan mogen muisjes geserveerd worden natuurlijk.

Ik kreeg trouwens ook een heerlijke taart via mijn werk met muisjes. Als je zelf creatief met baksels bent; dan kan je zelf aan de slag.image

Post Author: mamasmind

2 reacties op “Geboortemuisjes van De Ruijter

  Ellen

  (28 oktober 2015 - 15:40)

  Wat een leuk idee. Heb net een bestelling weg voor de buurtjes die papa en mama zijn geworden van hun tweede zoontje.

  Joke | Studiomam

  (28 oktober 2015 - 10:39)

  inderdaad erg leuk kraamcadeau. Helaas moet ik de muisjes altijd overslaan want vind anijsaak helemaal niet lekker (een belgenkwaaltje) 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *