Geen Sinterklaasintocht door Corona

Helaas is er dit jaar in veel steden geen lokale Sinterklaasintocht vanwege Corona en zelfs de landelijke Sinterklaas intocht is op een geheime locatie, zodat er niet te veel bezoekers zullen komen. 2020 is een jaar dat anders is dan anders, waar we het beste van moeten maken. Mondkapjes op en vooral veel met je eigen gezin.

Sinterklaas met HEMA

sint hema

Elk jaar heeft de HEMA een geweldige HEMA-traditie met Sinterklaas. Elk jaar deelden ze warme chocolademelk uit met de intocht vanuit de HEMA filialen. Helaas heeft de HEMA besloten deze actie ook te annuleren, maar wel een alternatieve actie opgezet.

HEMA Sinterklaaskleurplaat met winactie

sint hema kleurplaat

Van de HEMA ontving ik een pakketje met een superleuke kleurplaat. De alternatieve actie van HEMA is een kleurplaat. Vanaf 9 november kun je bij je lokale HEMA een kleurplaat ophalen. Daar kleur je hem in en daarna hang je hem voor je raam. Het idee is om de kleurplaat op het raam van je huis te hangen om de Sint een warm welkom te heten.

Hang je foto bij het raam en maak een foto van het resultaat. Deel deze voor 29 november op Instagram of Facebook en tag @hemanederland. Wie weet win jij en komt sint met mooie cadeautjes bij jullie op bezoek. Kijk voor meer info en actievoorwaarden op hema.nl/sinterklaas. De ouders van de winnaars worden persoonlijk gecontateerd na 29 november.

Een hartstikke leuke oplossing voor het feit dat er geen sinterklaasintocht zal zijn in de meeste steden dit jaar. Lekker kleuren is altijd een goed idee!

Doe mee met de HEMA chocproefchallenge

Ik moest hem een aantal keer doorlezen om te begrijpen, maar HEMA heeft een chocproefchallenge waarin je de opdracht krijgt om een woord van 6 tot 10 letter te maken, met daarin elke nieuwe smaak verwerkt. Deel dit met #hemachocproefchallenge @hemanederland.

hema chocproefchallenge

Bekijk ook mijn cadeautips voor de feestmaand

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *