Gepersonaliseerde foto sieraden

Mijn dochtertje vindt het geweldig om zich mooi aan te kleden en armbanden van mama te dragen. Maar zelf kan ik er ook wat van, sieraden vind ik ook altijd leuk om te dragen. Ik mocht laatst bij Gewoon sieraden een heel erg mooie armband laten samenstellen, dus daar maakte ik gretig gebruik van. Jullie hebben hem bij de Moederdagcadeautips al voorbij zien komen, net als de sleutelhanger die ik voor mijn schoonmoeder liet maken.

sieraden gepersonaliseerd

Een gepersonaliseerde foto- en naamarmband

Persoonlijker kan het haast niet, een armband met foto’s. Of je nou foto’s van je hondje of je kinderen er op plaatst, het is iets wat je graag bij je draagt. Ik heb zelf voor mezelf een armband laten personaliseren, met mijn kinderen erop. Ik ben er heeeeel erg lang mee bezig geweest om de armband samen te stellen. Dat ligt niet aan de software van de site, maar omdat ik gewoon echt niet kon kiezen wat ik er allemaal op wilde. De voorbeelden op de site zijn wel heel handig, zo had ik wel een idee. Maar welke foto wilde ik nou. Uiteindelijk heb ik gekozen voor drie foto’s die je op de schuivers kon laten plaatsen.
1. foto van mijn zoontje
2. foto van mijn dochtertje
3. foto van de kinderen samen

Daarnaast koos ik drie andere schuivers uit. Een van schuivers kreeg een standaard afbeelding uit de webshop, een roze hartje. De andere twee de namen van mijn kinderen. Zo had ik een armband met zes schuivers samengesteld.

Ik koos er voor om de foto’s in zwart wit te doen. Ook daar heb ik even over getwijfeld. Gelukkig kan je op de site heel goed het voorbeeld bekijken van hoe het eruit komt te zien. De software is geavanceerd genoeg om je een goed beeld te geven. Je bestelt schuiver voor schuiver, dit kost je even tijd, maar zorgt wel dat je het helemaal naar wens samenstelt. In het winkelwagentje zie je de gekozen producten ook nog eens met foto erbij, zo kun je goed zien wat je hebt gekozen en bij eventuele twijfel toch nog wat aanpassen.

De armband is gemaakt bij gewoonsieraden.nl en die stel je dus helemaal zelf samen. Het resultaat is heel mooi. Ik ben er heel blij mee. Ik heb de armband nu al enkele weken elke dag om, maar hij blijft mooi. Ik doe hem wel af als ik ga douchen, sporten en slapen natuurlijk. Dat komt geen enkele armband, noch jezelf, ten goede.

Kosten:
Enkele armband plus drie schuivers met foto: € 25,80
De armband van de foto (dubbele armband met zes schuivers met foto of tekst: € 44,65

Een gepersonaliseerde sleutelhanger

Geen armbanden drager? Dan is een sleutelhanger of tassenhanger ook een geweldig alternatief. De sleutelhanger liet ik in rosé kleur samenstellen in plaats van de zilverkleurige schuivers zoals op de armbanden.

Ook hier gaat het samenstellen hetzelfde als bij de armband. Het werkt heel overzichtelijk en makkelijk.

gewoon sieraden sleutelhanger moederdag

Kosten: Sleutelhanger met drie fotoschuivers vanaf € 31,80
Sleutelhanger van de foto, hanger met drie schuivers met foto’s in kleur rosé en kwastje: € 36,55

De sieraden van Gewoon sieraden zijn heel mooi en de service is er super. Ze kwamen ook heel snel binnen en waren ook nog eens prachtig als cadeautjes ingepakt. Zo lief!

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Gewoon sieraden
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *