Gigantosaurus Dino Kart voor Nintendo Switch PEGI 3

Ken je het boek van de Gigantosaurus? Wat mij betreft een enorme aanrader. We hebben het boek jaren geleden een keer als verjaardagscadeau gekregen als kartonboek. Weinig tekst, maar een komisch verhaal, met een moraal. Het boek wordt er met regelmaat eens bijgepakt, inmiddels lezen ze hem zelf. Een leuk verhaal, op rijm. Gigantosaurus is nu ook verkrijgbaar als spel voor de Nintendo Switch. Met een PEGI van 3, al leuk voor de allerkleinste gamers. Het is een race spel waarbij je in een kart een kampioenschap doet met maximaal 4 spelers op 15 circuits.

Gigantosaurus Dino Kart

Gigantosaurus

Wees je favoriete dino en race door Cretacia in een kartkampioenschap voor maximaal 4 spelers. Race op 15 circuits vol spannende obstakels – inclusief de geweldige Gigantosaurus zelf! Pak geweldige power-ups die je een kortere weg geven, of een jetpack-aangedreven boost… of een manier om je rivalen uit te schakelen.

Er is een speelstijl voor alle leeftijden, inclusief stuurhulp voor jongere spelers. Dus verzamel het hele gezin voor een snel en leuk feest dat bijna net zo groot is als de eetlust van Gigantosaurus!

  • Speel als Bill, Mazu, Rocky, Tiny en meer Gigantosaurus-vrienden
  • Maximaal 4 spelers kunnen strijden in split-screen play
  • Race op 15 circuits in de Savannah, Jungle en Mount Oblivion Cups
  • Dino’s van alle leeftijden kunnen winnen met auto-steer en Mazu’s leeshulp

Leuk en uitdagend spel, ook voor de jonge kinderen door de stuurhulp! Leuke game, ziet er ook mooi kleurrijk uit, aanrader!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *